Foto-natječaj #ljepotaHRVATSKE

#ljepotaHRVATSKE

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom organizira foto-natječaj #ljepotaHRVATSKE za najbolju fotografiju Hrvatske kao turističke destinacije

Cilj natječaja je prikupiti što atraktivnije i neobičnije fotografije koje će Hrvatsku prikazati iz jednog drugog ugla kroz prirodne ljepote, arhitekturu, ljude i običaje, gastronomiju, floru i faunu, manifestacije ili neke posebnosti koje Hrvatsku čine drugačijom i prepoznatljivom turističkom destinacijom.

#ljepotaHRVATSKE naziv je ovog foto-natječaja koji traje od 4. do 23.3.2023.

Kako sudjelovati u foto-natječaju #ljepotaHRVATSKE

Na službenu e-mail adresu sajma PLACE2GO info@place2go.hr pošaljite:

  • 1. Svoju fotografiju

Uz fotografiju pošaljite sljedeće podatke:

  • 2. Ime i prezime autora/ice
  • 3. Kontakt e-mail
  • 4. Broj mobitela.

Za sudjelovanje u foto-natječaju potrebno je poslati sve četiri informacije.
Nepotpune prijave neće se razmatrati.

Foto-natječaj #ljepotaHRVATSKE

20 najboljih fotografija izabrat će stručni žiri u sastavu Hrvoje Serdar – umjetnički fotograf i član ULUPUH-a, Damjana Domanovac, glavna urednica magazina Place2go te direktorica Place2go sajma i Tomislav Krajačić –  vlasnik i glavni kreativni direktor agencije Kofein.

Fotografije se prikupljaju u periodu od subote 4.3.2023. do četvrtka 23.3.2023. u 12.00 sati.

Galeriju s izborom 20 najboljih fotografija objavit ćemo tijekom dana u četvrtak 23.3. 2023. na Facebook profilu PLACE2GO-međunarodni sajam turizma te na IG profilu place2gomag gdje će svi podršku svojim favoritima moći iskazati „lajkom“ ili „srcem“,  od petka 24.3. do nedjelje 26.3.2023. (do 24:00h).

Tih 20 fotografija bit će javno prikazano na izložbi na PLACE2GO međunarodnom sajmu turizma od 24.-26.3.2023. u Areni Zagreb.

Pobjednici će se izabrati na način da se zbroje lajkovi za fotografiju objavljenu na Facebooku i IG s ocjenom stručnog žirija.

Jedna osoba može poslati maksimalno tri fotografije za sudjelovanje u foto-natječaju, no samo fotografija s najvećim brojem lajkova i ocjenom stručnog žirija ući će u konkurenciju za osvajanje nagrada.

Pobjednici koji su osvojili prva tri mjesta bit će objavljeni 5.4.2023. na web stranicama www.place2go.org te www.place2go.hr te na Facebook i IG PLACE2GO platformama.

NAGRADE:

  • 1.    mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 200€
  • 2.    mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 150€
  • 3.    mjesto: nagradni vaučer u vrijednosti od 100€

Prijavom na foto-natječaj svaki sudionik daje privolu da se njegove fotografije javno prikažu na izložbi na međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Areni Zagreb od 24.-26.3.2023. te na Facebook profilu PLACE2GO – međunarodni sajam turizma i IG profilu place2gomag.

Radujemo se vašim prijavama i fotografijama, naš Inbox je otvoren!

#ljepotaHRVATSKE