PUTOVANJA S DJECOM

Baby Center nudi božićne poklone za sve

Baby Center nudi božićne poklone za sve

Baby Center je u božićni katalog odabrao najrazličitije igračke s kojima će djeca istraživati svijet i svoje mogućnosti, zabavljati se igrajući različite uloge, graditi gradove u oblacima, a vas ispunjavati ponosom na njihova velika dostignuća.

FreeON ponuda hranilica za svako dijete

FreeON ponuda hranilica za svako dijete

Postavljanje hranilice pored obiteljskog stola, na razinu na kojoj sjede mama i tata, pomaže razvoju djetetovih društvenih vještina i samostalnog jedenja, pruža sigurno mjesto za sjedenje tijekom obroka te olakšava čišćenje mrlja od hrane.

Advent za djecu na čudesnim lokacijama

Advent za djecu na čudesnim lokacijama

Projekt Ilica: Q’ART i njegovi autori su ove godine u svom zimskom izdanju osmislili čudesni prostor za igru u Ilici 92 i Ilici 67, svojevrsni trg u zatvorenom, gdje će mala i velika djeca ovog adventa imati prostor za radost ispunjen igračkama i igrom.

Povratak u vrtić i školu uz FreeON proizvode

Povratak u vrtić i školu uz FreeON proizvode

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON – povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj.

Poziv na 5. Zelinsku šatorijadu

Poziv na 5. Zelinsku šatorijadu

Dođite u park zelinskog ŠRC od 13. do 15. kolovoza, postavite svoj šator, organizirajte dom u prirodi, zabavite se i veselite. Podijelite zajedničke doživljaje i družite se pred sam početak novog radnog i školskog ciklusa.

Život s dvoje djece uz Cybex Gazelle S kolica

Život s dvoje djece uz Cybex Gazelle S kolica

CYBEX kolica za dvoje Gazelle S mogu se opremiti s dvije košare i s dva sjedala, ovisno o vašim potrebama. Gazelle S kolica se mogu koristiti na više od 20 načina, u različitim konfiguracijama – idelano za roditelje s blizancima ili dvoje male djece.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr