
PREPORUKE
Naručite za van Esplanade à la carte jela
Osvježite svakodnevicu i počastite se slasnim klasicima Esplanadine kuhinje. Nazovite na 091 45 66 702, odaberite iz À la carte kolekcije za van i preuzmite jela za 30-ak min putem drive-through preuzimanja na stražnjem ulazu u hotel.
Objavljen nastavak serijala Sumrak – Ponoćno sunce
Jedan od najiščekivanijih nastavaka – Ponoćno sunce Stephenie Meyer, priča koja iz Edwardove optike opisuje događaje iz Sumraka, objavljen je na hrvatskome jeziku u izdanju Lumena, a dostupan je u knjižarama i u webshopu Školske knjige.
Knjiga Advent u Zagrebu / Advent in Zagreb
Za dvojezičnu knjigu „Advent u Zagrebu“ na hrvatskom i engleskom, prvu i jedinu o toj atrakciji glavnoga grada Hrvatske, tekst je napisao Hrvoje Dečak, a fotografije snimio Romeo Ibrišević. Knjiga govori o slavljenju došašća i Adventu.
Online kušanje Vina Carić & Gamulin Chocolates
Nakon nekoliko degustacija uživo prijašnjih godina u Jelsi, Splitu i Zagrebu, priključite se 18. prosinca 2020. u 19 h ovoj posebno slasnoj online degustaciji vina Carić i čokoladnih tartufa “trouffle” Gamulin Chocolates!
Esplanadin Le Bistro – selekcija zavodljivih okusa
Novi kreativni à la carte jelovnik predstavlja niz privlačnih senzacija
s naglaskom na sezonske i lokalne sastojke uz dašak pariškog šika. Uz à la carte ponudu Le Bistro nudi i bezvremenske klasike, ponudu za van, šik doručak te primamljive kolače.
Sjajna berba u Kaboli najavljuje vina za pamćenje
Zovu ih avangardom istarskog vinarstva, imaju BIO certifikat i jednu od najljepših vinarija, a od ove berbe očekuju vrhunska vina. Na najljepšem istarskom imanju Kabola u Kanedolu pored Momjana završena je još jedna berba.
El Toro u Petrinjskoj postaje El Toro burgers&ribs
Chef Mario Mihelj i njegova ekipa odlučili su se više posvetiti burgerima i rebarcima u raznim formatima stoga će poznati El Toro lokal u Petrinjskoj po novome nuditi jela u kojima smo uživali na brojnim zagrebačkim festivalima.
Nula prodanih čokoladnih pralina ovog ljeta?
Dolaskom toplijih dana, Ferrero prestaje prodavati omiljene čokoladne praline kako se zbog visokih temperatura ne bi narušila njihova kvaliteta. Ljetne vrućine su splasnule, a Ferrero čokoladne praline konačno su se vratile na police trgovina!
Zinfandel’sova jesenska kolekcija fantastičnih sljedova
Restoran Zinfandel’s hotela Esplanade već godinama predstavlja esenciju visoke gastronomije prema svjetskim standardima. I ove će jeseni zasigurno biti najfinije mjesto susreta za Zagrepčane i goste hotela u potrazi za savršenim kulinarskim delicijama.
Curry ili marokanska piletina?
Jedem doma, prvi hrvatski brend premium polugotovih jela, nakon webshopa otvorio je vrata svoje prve fizičke trgovine. Ovdje možete pronaći cijeli asortiman pretpripremljenih jela koja je za konzumaciju potrebno samo zagrijati ili ispeći…
Broj tiskanog izdanja
Postanite i vi naš suradnik!
Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17
Telefon: +385 1 4618898
Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati
PIŠITE NAM