NOVOSTI IZ ZRAKA

Flydubai obnavlja letove prema Zagrebu

Flydubai obnavlja letove prema Zagrebu

Flydubai, zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dubaiju, službeno je objavila nastavak letova prema Zračnoj luci Franjo Tuđman Zagreb (ZAG) dva puta tjedno, a od prosinca ove godine povećat će učestalost tjednih letova na četiri.

Air France uvodi 6 novih linija u zimskom rasporedu

Air France uvodi 6 novih linija u zimskom rasporedu

Air France će u zimskoj sezoni (listopad 2021. – ožujak 2022.) letjeti na 6 novih linija iz zrakoplovnih luka Paris de Gaulle, Paris-Orly i Pointe-à-Pitre. Hrvatski putnici će lakše moći doći do Berlina, Montreala, New Yorka, Tenerifa i Munchena.

“Ready to fly” – nova usluga Air Francea 

“Ready to fly” – nova usluga Air Francea 

Usluga je osmišljena tako da putnici nekoliko dana prije polaska dobiju poziv da svoje zdravstvene dokumente prebace na internetsku platformu Air Francea. Izdane karte tada su označene oznakom “Ready to fly”, što omogućuje brzu obradu.

Nova limitirana ponuda Turkish Airlinesa

Nova limitirana ponuda Turkish Airlinesa

Do 31. kolovoza 2021., putnici Turkish Airlinesa koji imaju kartu ekonomske klase mogu se nadograditi na poslovnu klasu na letu Zagreb-Istanbul do 24 sata prije leta u zračnoj luci Zagreb, putem web stranice ili mobilne aplikacije.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr