NOVOSTI IZ ZRAKA

Amadeus i Star Alliance beskontaktno putovanje

Amadeus i Star Alliance beskontaktno putovanje

Amadeus i Star Alliance najavljuju omogućiti putnicima koji sudjeluju u programima Star Alliance Biometrics ili Amadeus Traveler ID pogodnosti pristupa sve većem broju zračnih luka u kojima se provjera identiteta može provesti tijekom putovanja.

VR postaje svakodnevnica zrakoplovne industrije

VR postaje svakodnevnica zrakoplovne industrije

U okviru godišnje skupštine IATA, KLM je predstavio novu ulogu virtualne realnosti (VR) u zrakoplovstvu. U ovoj zrakoplovnoj kompaniji se gotovo svi, od pilota, preko mehaničara i kabinskog osoblja pa do čistača kabina, obučavaju putem VR-a.

Windrose Airlines povezuje Zagreb i Kijev

Windrose Airlines povezuje Zagreb i Kijev

Aviokompanija Windrose Airlines će Kijev i Zagreb povezivati dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom, zrakoplovom Embraer ERJ-145 kapaciteta 48 sjedala. Riječ je o najvećoj ukrajinskoj charter kompaniji sa sjedištem u Kijevu.

Direktan let povezati će Kijev i Zagreb

Direktan let povezati će Kijev i Zagreb

Zagreb i Kijev uskoro će biti ponovno povezani direktnom aviolinijom, izvijestio je Rajko Ružička, direktor Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Rusiji. Riječ je o najavi novog leta aviokompanije Windrose koji kreće 4. listopada

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr