HOT SPOT

Pjenušava brošura kao najbolja promocija Jaske

Pjenušava brošura kao najbolja promocija Jaske

Plešivica je podneblje pjenušaca, odavde već više od 30 godina stižu ponajbolji hrvatski pjenušci. Oni su okupljeni u brošuru o pjenušcima koju je izdala Turistička zajednica grada Jastrebarskog, a promocija je održana 9. studenog u Žitnici.

Barcaffé espresso otvorio prvu akademiju za bariste

Barcaffé espresso otvorio prvu akademiju za bariste

Barcaffé espresso akademija je put prema savršenom espressu te mjesto koje će inspirirati profesionalce kroz edukaciju baristima i poslovnim partnerima. Prostor akademije ujedno je i caffe bar pa će tako svi kavoljupci moći uživati u omiljenoj šalici kave.

Vina Šuran osvojila prestižnu nagradu Red Dot

Vina Šuran osvojila prestižnu nagradu Red Dot

Najprestižnija međunarodna nagrada na području dizajna Red Dot dodijeljena je za etiketu Vina Šuran, vinarije čiji se rad temelji na načelu biodinamičke poljoprivrede. Svojim originalnim rješenjem zaslužan je za to rovinjski Studio Tumpić/Prenc.

Novootvoreni Z centar privukao brojne Zagrepčane

Novootvoreni Z centar privukao brojne Zagrepčane

Pred predstavnicima medija, velikom otvorenju prisustvovala su i mnoga lica iz hrvatskog javnog života, ali i brojni građani koji su ovih tjedana s nestrpljenjem iščekivali uživo vidjeti ovaj mega objekt u koji je do sada investirano više od 620 milijuna kuna.

Chefica Ana Grgić Tomić donosi ljetni jelovnik

Chefica Ana Grgić Tomić donosi ljetni jelovnik

Etablirana chefica hotela Esplanade Ana Grgić Tomić u svojoj ljetnoj inačici jelovnika spaja osvježavajuće, pažljivo odabrane, svježe i vrhunske sastojke u fantastične sljedove koji su više nego dobar razlog za posjet restoranu Zinfandel’s i kultnoj terasi Oleander.

Posebna ljetna ponuda kampa Olivia Green

Posebna ljetna ponuda kampa Olivia Green

Nevjerojatne vile na moru na samo nekoliko koraka od plaže, luksuzne vile s terasama s pogledom na more i beskonačnim bazenom, prostranim kamp parcelama i još mnogo toga čeka vas u ekološkim Olivia Green kamping odmaralištima!

Istarska vinarija Kabola slavi 130. rođendan

Istarska vinarija Kabola slavi 130. rođendan

Kupci vjeruju onima koji dugo opstaju na tržištu, a Markežići svoju vinsku priču pišu od 1891. Duboko poštujući tradiciju i prirodu sadašnji vlasnik Kabole Marino Markežić, inovativnim pristupom vinariju je pozicionirao u vrh vinske scene.

Savršen spoj čine šparoge i malvazija

Savršen spoj čine šparoge i malvazija

Uz vrhunsko maslinovo ulje i čašu Malvazije Unica iz poznate vinarije Kabola pored Momjana i najobičnije jelo poput fritaje sa šparogama dobije dozu luksuza. Ima li bolje pozivnice za proljeće u Istri? Proljeće je tamo čarobno!

Rijeka kao gastronomsko središte regije

Rijeka kao gastronomsko središte regije

Najbolje od hrvatske i mediteranske gastronomije uskoro će se moći kušati u resortu Hilton Rijeka Costabella. Chefovi Miljenko Kosanović i Deni Srdoč postavit će nove kulinarske standarde na idealnoj lokaciji s pogledom na more

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr