BUSINESS

DIGITALNI NOMADI SUDJELOVALI NA ZAGREBAČKOM ADVENTU

DIGITALNI NOMADI SUDJELOVALI NA ZAGREBAČKOM ADVENTU

Zagreb je od 9. – 11. prosinca, bio domaćin Zagreb Digital Nomad Very Merry susreta u suradnji Swanky Travel agencije i Turističke zajednice grada Zagreba. Tako su se, u sklopu Adventa Zagreb, predstavili digitalni nomadi i sudjelovali u bogatom programu koji je uključivao radni, kao i neformalni dio.

ILTM CANNES – Nova era luksuznih putovanja

ILTM CANNES – Nova era luksuznih putovanja

ILTM Cannes, vodeći svjetski sajam luksuznih putovanja, prošlog tjedna je proslavio svoje 21. izdanje. Od 5. do 8. prosinca sajam u Cannesu je okupio velik broj profesionalaca iz cijelog svijeta. Tijekom tjedna sajma održano je više od 70.000 unaprijed zakazanih sastanaka jedan na jedan, uz nebrojene sastanke na događajima i umrežavanje izvan samog sajma.

Smart City View – bolja komunikacija građana i grada

Smart City View – bolja komunikacija građana i grada

Multifunkcionalni uređaj i aplikacija City Smart View realiziraju se kroz podprojekt Smart City Living u sklopu projekta CEKOM kome je cilj direktno povezivanje s građanima i životom u gradu te kretanjem stanovnika i posjetitelja – čime se dodaje direktna vrijednost za građane.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr