Nedjelja je dan za blagdanski stol u Canopy by Hilton
Povežite se s onima do kojih vam je najviše stalo i podijelite s njima jedinstvene trenutke: svake nedjelje u prosincu okupite svoje najdraže oko svečanog adventskog ručka u hotelu Canopy by Hilton Zagreb od 13 do 16 sati i svim osjetilima uživajte u božićnoj čaroliji. Na dan kad više nitko ne treba misliti na posao, nagradite se opuštanjem uz Brunch za Badnjak u najljepšoj božićnoj atmosferi i uz birani izbor tradicionalnih okusa zagrijte se za doček Božića.


Uđite u novu godinu sa stilom
Nazdravimo zajedno šampanjcem u ponoć, ispratimo staru i dočekajmo novu godinu. DJ će se pobrinuti za dobru atmosferu, a na vama je da otpustite kočnice. Kad se naspavate, čekamo vas na novogodišnjem bife ručku od 13 do 16 sati.


Blagdanski ručak na Badnjak: Tradicija s okusom mora
Badnjak je poseban dan u godini, ispunjen radošću i pripremama za Božić, a ništa ne upotpunjuje blagdanski ugođaj poput tradicionalnog ručka. Ove godine, ljubitelji morskih delicija mogu uživati u meniju koji slavi mediteranske okuse i poštuje tradiciju. Bakalar, simbol jednostavnosti i svečanosti, dostupan je u dva oblika. Bakalar na bijelo (16 €): kombinacija bakalara kuhanog u bijelom vinu s češnjakom, ružmarinom i krumpirom oduševljava ljubitelje klasičnih okusa. Ovo jelo spaja bogatu teksturu bakalara s mirisom aromatičnih začina. Pašteta od bakalara s foccaciom (16 €): fini namaz od bakalara, krumpira, luka i kapara serviran s mekanom foccaciom nudi moderan zaokret tradicionalnom jelu. Idealno za one koji žele nešto lagano, ali bogato okusima.

Specijaliteti od ribe i lignji za ljubitelje svježih morskih plodova. File brancina sa žara s blitvom i krumpirom (23 €): jednostavno, a profinjeno jelo koje slavi prirodan okus svježe ribe. Brancin na žaru, preliven maslinovim uljem i češnjakom, poslužen uz blitvu i krumpir, vraća nas korijenima mediteranske kuhinje. Pržene lignje s pomfritom i tartar umakom (15 €): hrskave lignje pržene u tankom sloju brašna, servirane s domaćim tartar umakom i zlatnim pomfritom – ovo je nezaobilazan izbor za ljubitelje jednostavnih, ali ukusnih jela.
Božićni ručak u Canopy by Hilton: Gastronomija koja slavi duh blagdana
Blagdansko doba donosi posebnu toplinu u domove, a jedan od nezaobilaznih dijelova proslave Božića je tradicionalni svečani ručak u Canopy by Hilton. Ove godine, kulinarski majstori priredili su izvanredan meni koji spaja autentične domaće okuse s daškom svjetske sofisticiranosti. Prava gozba započinje izborom pažljivo odabranih predjela. Ljubitelji suhomesnatih delicija oduševit će se 18 mjeseci odležanim pršutom i baranjskim kulenom, dok su ljubitelji morskih plodova razmazili svoja nepca koktelom od škampi i kozica. Klasični tatarski biftek na tostiranom kruhu, roastbeef na Waldorf salati i francuska salata pružaju savršen uvod u blagdansku čaroliju.

Za ljubitelje nečeg nesvakidašnjeg, zapečene kamenice Rockfeller donose dašak luksuza. Što je blagdanski stol bez bogate, domaće juhe? Goveđa juha s rezancima, pripremljena s ljubavlju i tradicijom, ugrijat će svako srce i pripremiti nepca za glavna jela. Glavni dio menija donosi pravi spektakl: rižoto od šafrana s carpacciom hobotnice zadovoljit će ljubitelje mediteranskih okusa. Tradicionalna jela, poput pečene purice s mlincima i janjećih kotleta sa žara, pozivaju na uživanje u okusima djetinjstva. Za ljubitelje mesa tu su sočni juneći biftek na maslacu i ružmarinu, dok će ljubitelji ribe uživati u filetu velikog Jadranskog brancina posluženom uz blitvu s krumpirom.
Prilozi poput gratiniranog krumpira i medom karameliziranih prokulica s bademima donose dodatnu dimenziju ovoj blagdanskoj gozbi. Nijedan božićni ručak nije potpun bez raskošnog izbora slastica. Izbor tradicionalnih božićnih kolača i slatkih kruhova zadovoljit će svako nepce i omogućiti svim uzvanicima da završe obrok s osmijehom na licu.
Novogodišnja zabava u Canopy by Hilton
Nova godina bliži se velikim koracima, a što može biti bolje od elegantnog dočeka i ukusnog početka 2024. godine? Organizatori su pripremili nezaboravan program koji uključuje glazbu, gastronomiju i proslavu za sve generacije. Provedite posljednje trenutke 2023. godine 31. prosinca uz energične ritmove DJ-a, koji će održavati atmosferu živom sve do 2 sata ujutro. Kao šlag na tortu, u ponoć nazdravite pjenušcem i dočekajte novu godinu s osmijehom i plesom. 1. siječnja novogodišnje slavlje nastavlja se sljedećeg dana uz opušten i bogat brunch bife. Ovo je idealna prilika da se obitelj i prijatelji okupe za stolom i započnu novu godinu uz raznovrsne delicije. Brunch bife bit će poslužen od 13:00 do 16:00 sati. Cijena za odrasle iznosi 45 €, dok je za djecu od 5 do 12 godina cijena 20 €. Djeca mlađa od 5 godina mogu uživati besplatno.


Stvorite nezaboravne blagdanske uspomene u toploj adventskoj atmosferi
Prava čarolija Božića dolazi kroz trenutke koje dijelimo s drugima. Vrijeme provedeno u zajedništvu ostaje upisano u srca onih koje volimo. Blagdani su prilika da zaustavimo vrijeme, da se posvetimo jedni drugima i podsjetimo koliko su male geste pažnje zapravo najvrjednije. Božić nam svake godine
ponovno pokazuje da sreća raste kad je dijelimo – s obitelji, prijateljima, pa čak i potpunim strancima.
Podijelite trenutke sreće s onima do kojih vam je stalo u toploj blagdanskoj atmosferi našeg bara i restorana.
Razveselite svoje bližnje
U ponudi su kutije pralina (6 komada) po cijeni od 8 €, kao i slatki božićni kruh za 23 €. Miješani božićni kolači dostupni su u pakiranju od 1 kg po cijeni od 26,50 €. Pastry bife možete uživati svakog dana od 8 do 12 sati.


Web stranica restorana ReUnion: https://reunionrestaurant.hr/