Franšize

Magazin PLACE2GO vodeći je turistički magazin u regiji koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama.

Pretplati se na magazin

FRANŠIZNA IZDANJA

Godine 2008. magazin je prodao prvu franšizu za Sloveniju, a već godinu kasnije započelo je izlaziti i srpsko izdanje.

Godina 2010. bila je najuspješnija za magazin jer su pokrenuta još dva franšizna izdanja: francusko (prvi broj izašao u listopadu) i njemačko (prvi broj izašao u prosincu). 2011. izlazi i u Bosni i Hercegovini, kao zasebno, franšizno izdanje, a u 12. mjesecu 2014. izašao je i prvi talijanski broj.

Danas je aktivno 4 izdanja: hrvatsko, srpsko, slovensko, i francusko. Njemačko, talijansko i bosanskohercegovačko izdanje, privremeno su prestala izlaziti jer tražimo nove franšizere. Vlasnik franšize je tvrtka PLACE2DESIGN d.o.o. Glavni je cilj tvrtke PLACE2DESIGN d.o.o.  s magazinom PLACE2GO – postati vodeći europski turistički magazin, koristeći pritom sve komparativne prednosti: autorski rad putopisaca koji su ujedno i strastveni čitatelji našeg magazina i koji svojim pomalo emotivnim pristupom pružaju izravan doživljaj destinacije, vrhunske fotografije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, te moderan dizajn usklađen sa svjetskim trendovima. Nakon učvršćivanja položaja magazina u Europi, u planu je širenje i na ostale kontinente. Tvrtka PLACE2DESIGN d.o.o. predstavila se sa svojim franšiznim izdanjima na sajmu franšiza Franchise Expo u ožujku 2016., a iste godine nastupila je i na sajmu franšiza u Bologni, te na FEC-u u Opatiji. Svake godine predstavlja se i na turističkim sajmovima u Zagrebu (PLACE2GO), Ljubljani (Alpe-Adria) i Beogradu (Beogradski sajam turizma), te sudjeluje na mnogobrojnim konferencijama i događanjima iz sfere franšiznog poslovanja i turizma.

POSLUJTE S NAMA

Ukoliko ste i Vi zainteresirani za naše izdanje, te ga želite izdavati u zemlji iz koje dolazite, javite nam se i sa zadovoljstvom ćemo Vas upoznati sa svim detaljima vezanim uz poslovanje naših franšiznih izdanja.

OSOBA ZA KONTAKT

Damjana Domanovac, direktor

e-mail: damjana@place2design.com

mobitel +385 98 352675

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr