I putovanje od tisuću kilometara počinje prvim korakom, Lao Tzu - filozof

Dozvolite nam da vam predstavimo sva ona PLACE2GO mjesta na ovoj našoj lijepoj planeti i
otkrijemo sve čari i tajne putovanja. Napravimo zajedno taj prvi korak kroz inspirativne priče
naših autora i predivne fotografije.

EVENT2GO

Kraljevski objed u Međimurskim dvorima

Kraljevski objed u Međimurskim dvorima

Eno gastro projekt doživio je svoje 13. izdanje, a održan je u restoranu Međimurski dvori u Lopatincu kod Čakovca. Izuzetno ljubazni domaćini Tatjana i Marijan Martinjaš pripremili su bogat stol na kojem su se u pet sljedova našli međimurski specijaliteti.

STAY & PLAY

Spa Clinic hotela Bellevue najbolji na svijetu

Spa Clinic hotela Bellevue najbolji na svijetu

Hotel Bellevue se popeo na sami svjetski vrh kada je riječ o hotelskoj spa i wellness ponudi. Spa Clinic Hotela Bellevue ove je godine u lošinjsku uvalu Čikat donio prestižnu svjetsku nagradu „World’s Best Hotel Spa 2021“.

NOVOSTI IZ ZRAKA

Adventski kalendar Croatia Airlinesa

Adventski kalendar Croatia Airlinesa

Adventski kalendar putnicima iz Hrvatske i inozemstva pruža mogućnost povoljnijih putovanja i dodatnu kvalitetu usluge, dok je istodobno izvrsna prigoda da se u mjesecu darivanja izabere vrijedan i nezaboravan poklon.

banner Croatia Airlines

CITY BREAK

Rijeka i riječki prsten su hit destinacija ove zime

Rijeka i riječki prsten su hit destinacija ove zime

Rijeka, smještena u središtu Kvarnera, grad je bogate povijesti i dinamične sadašnjosti, novih vizura i životne radosti. Nezaobilazni, ovdje, svakako su posjet Trsatskoj Gradini s pogledom na Kvarnerski zaljev i Art Kvart te brojni muzeji.

VODIMO VAS

Austrijski planinski raj Almdorf Sienerzeit

Austrijski planinski raj Almdorf Sienerzeit

Vođen vizijom Prinza von Liechtensteina, Das Almdorf je osmišljen kao eko resort s luksuznim kolibama. Održivi turizam predstavlja ovu destinaciju u najboljem izdanju, kroz gastronomske, prirodne, tradicijske i ostale užitke Koruške.

HOT SPOT

Pjenušava brošura kao najbolja promocija Jaske

Pjenušava brošura kao najbolja promocija Jaske

Plešivica je podneblje pjenušaca, odavde već više od 30 godina stižu ponajbolji hrvatski pjenušci. Oni su okupljeni u brošuru o pjenušcima koju je izdala Turistička zajednica grada Jastrebarskog, a promocija je održana 9. studenog u Žitnici.

PUTOVANJA S DJECOM

Baby Center nudi božićne poklone za sve

Baby Center nudi božićne poklone za sve

Baby Center je u božićni katalog odabrao najrazličitije igračke s kojima će djeca istraživati svijet i svoje mogućnosti, zabavljati se igrajući različite uloge, graditi gradove u oblacima, a vas ispunjavati ponosom na njihova velika dostignuća.

MODA & PUTOVANJA

Novi Klorane suhi šampon s organskim lanom

Novi Klorane suhi šampon s organskim lanom

Klorane suhi šampon s organskim lanom jedinstvena je kombinacija vlakana lana i visoko upijajućih prašaka, koja u dvije minute čisti kosu te podiže vlasi kod korijena, za maksimalan volumen te omogućuje frizuru bez puderastog izgleda.

OUTDOOR

Tree-Kånken – ruksak izrađen od ostataka drveta

Tree-Kånken – ruksak izrađen od ostataka drveta

Povratak prirodi, kojoj se treba ne samo vratiti, nego ju što više čuvati, poruka je koju švedski brend već godinama šalje u svojim aktivnostima i izgledom te konceptom svojih proizvoda- Tree-Kånken je posveta Kånkenovom prvom dizajnu iz 1978.

PREPORUKE

Zimska idila Nivea božićnih paketa

Zimska idila Nivea božićnih paketa

Nemojte čekati zadnji trenutak za biranje poklona, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz bogatu ponudu NIVEA božićnih paketa. NIVEA zna što vaši najdraži vole – donosimo vam najbolje ideje koje će i ove godine svima izmamiti osmijeh na lice!

Jesenski broj u prodaji

Šarena jesen nam donosi novi broj turističkog magazina PLACE2GO, s kojim možete otputovati u Baranju, na Pelješac i Korčulu, na Mount Pilatus, u Švedsku ili Antaliju, ali i u svemir! Ako od silnog putovanja ogladnite, preporučit ćemo vam najneobičnije Michelin restorane u Europi. Saznajte i sve o putovanju kamperom, koji je idealno prijevozno sredstvo za posjet nekom od top 10 aktivnih vulkana svijeta ili pak za odlazak u snježnu pustolovinu.

BUSINESS

Nova kampanja “Croatia – Winter Wonderland”

Nova kampanja “Croatia – Winter Wonderland”

HTZ je pokrenula novu promotivnu zimsku kampanju “Croatia – Winter Wonderland”, koja će se do 10. siječnja provoditi na ključnim emitivnim tržištima uz oznake #CroatiaWinterWonderland i #MagicalCroatia

Eucerin banner

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr