FOREO je lansirao najnoviju KIWI™ kolekciju u Hrvatskoj

KIWI™

FOREO, vodeći svjetski, medicinski skin-tech brend, upravo je lansirao KIWI™ kolekciju te tako nastavio švedsku tradiciju izrade najboljih ‘usisavajućih’ proizvoda.

KIWI™ kolekcija sastoji se od dva proizvoda – KIWI™ derma, vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji izglađuje teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom te mlađom i rafiniranijom u izgledu. Drugi proizvod je KIWI™, vakuumski uređaj za uklanjanje mitesera koji uklanja sve skrivene (ili ne baš tako skrivene) nečistoće iz pora bolje nego što su ikada sanjale obične trakice za čišćenje pora.

Upoznajmo zajedno najnoviju FOREO KIWITM kolekciju!

KIWI™ derma

KIWI™ derma je vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji obnavlja teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom, smanjuje sitne linije i pruža mlađi izgled. KIWI™ derma je prvi uređaj za mikrodermoabraziju na svijetu koji ne zahtijeva zamjenske dijelove jer su njegovi vrhovi izrađeni od medicinskog čelika i Adamas dijamanata. Za razliku od drugih proizvoda u kategoriji, ovi vrhovi neće postati glatki, tupi ili oštećeni tijekom vremena. FOREO-ov ultra-higijenski filter izrađen je od silikona otpornog na bakterije koji je neporozan, 100% vodootporan i brzo se suši – što znači da jednostavno možete obrisati svu prljavštinu koja se nakupila nakon tretmana.


KIWI™ derma pažljivo je razvijen i testiran na tisućama lica kako bi se dizajnirala tehnologija vakuumskog usisavanja savršeno kalibrirana – koja je nježna prema koži, ali učinkovita u uklanjanju nečistoća.

Vakuumsko usisavanje igra ključnu ulogu u procesu mikrodermoabrazije, poboljšavajući njegovu učinkovitost i koristi. Mikrodermoabrazija je neinvazivni postupak koji nježno uklanja mrtve stanice kože i otpad. Potiče cirkulaciju krvi i proizvodnju kolagena. Vakuumsko usisavanje pomaže u procesu eksfolijacije. Odmah usisava omekšane mrtve stanice kože s površine kože te izvlači nečistoće iz pora. Poticanjem cirkulacije krvi, potiče i dostavu kisika, te hranjivih tvari do stanica kože. Na taj način se potiče proizvodnja kolagena i podržava prirodni proces zacjeljivanja kože.

KIWI™ derma može se prilagoditi s 6 razina intenziteta prema potrebama vaše kože na različitim područjima lica. Dolazi s tri različita vrha od Adamas dijamanata, jedan za olakšavanje smanjenja sitnih linija i tvrdokornih nepravilnosti, drugi za preciznu eksfolijaciju područja T-zone i posljednji za nježnu eksfolijaciju obraza i osjetljivih područja.

Slika: Tekstura kože i ten prije i poslije uporabe KIWITM derma

Poboljšanje kože

Lansiranjem KIWI™ derme, FOREO predstavlja vrhunski švedski tretman za poboljšanje kože, budući da je riječ o trostruko tehnološkom rješenju za rješavanje problema starenja kože. Mikrodermoabrazija nježno uklanja beživotni, oštećeni, neujednačeni gornji sloj kože kako bi otkrila svježi i sjajni sloj ispod. Savršeno kalibrirano usisavanje ‘usisava’ začepljene pore, ostavljajući ih savršeno pročišćene i smanjene. T-Sonic™ masaža poboljšava mikrocirkulaciju i limfnu drenažu kako bi pomogla u izbjeljivanju pigmentacija i smanjenju oticanja.

KIWI™ je brz, siguran i efikasan uređaj koji koristi savršeno kalibrirano vakuumsko usisavanje i plavu LED svjetlost. Sve kako bi nježno, ali učinkovito uklonio duboko ukorijenjene mitesere, bijele mitesere, masnoću i druge nečistoće koje se zaglave u porama. A istovremeno uništavajući preostale bakterije koje uzrokuju akne. Ovaj uređaj stavlja u zaborav neefikasne trakice za nos i alate za istiskivanje prištića. Oni ne uspijevaju izvući duboko ukorijenjene mitesere. KIWI™ će vam pružiti čišću kožu u minutama. Spriječit će buduće prištiće zahvaljujući plavoj LED svjetlosti koja uništava preostale bakterije ispod kože. Primijetit ćete i smanjenje veličine pora. Uvećane pore će se vratiti u svoju regularnu veličinu nakon uklanjanja nečistoća iz dubine pora. Konačno, budući da će uređaj očistiti pore, što pomaže da ih se privremeno ih otvoriti – omogućit će aktivnim sastojcima u bilo kojoj njezi koju koristite nakon toga da prodru dublje u kožu, čineći ih još učinkovitijima.