Valentinovo u Metropol Palace Hotelu u Beogradu

metropol

Proslavite bit ljubavi i prepustite se luksuznom zagrljaju hotela Metropol Palace ovog Valentinova. Smješten u srcu Beograda, grada u kojem povijest šapuće iz svakog kutka, a moderna živahnost ispunjava zrak, Metropol Palace nudi nezaboravno iskustvo za vas i vašu voljenu osobu. Beograd, glavni grad Srbije, stoji kao svjedočanstvo otpornosti i ljepote, gdje se ušće Dunava i Save ogleda u spoju bogate kulture i suvremenog načina života.

Kada zakoračite u veličanstvenost hotela Metropol Palace, dočekat će vas ambijent koji savršeno spaja eleganciju s udobnošću, čineći ga idealnom pozadinom za vaše slavlje ovog Valentinova. Ovaj ikonični hotel, poznat po besprijekornoj usluzi i raskošnim interijerima, obećava romantičan bijeg u srcu očaravajućeg šarma Beograda.

Beograd, sa svojim živahnim uličnim životom, veličanstvenim tvrđavama i mirnim parkovima, nudi mnoštvo aktivnosti za zaljubljene. Prošećite držeći se za ruke kroz park Kalemegdan, uživajte u romantičnoj večeri u jednom od izvrsnih restorana grada ili jednostavno lutajte kamenim ulicama Skadarlije, boemskog kvarta Beograda, i upijte živahnu atmosferu.

Ovog Valentinova, dopustite da Metropol Palace Hotel i čarobni grad Beograd budu platno vaše ljubavne priče, stvarajući uspomene koje će dugo ostati nakon što se vratite kući.

Uživajte u čarobnom bijegu s hotelskom ponudom Ljubav i Vino:

  • Uživajte u boravku u Junior Suiti, uključujući doručak za dvoje i smještaj za dvije osobe
  • Prepustite se romantici s srcolikim pogodnostima koje vas čekaju pri dolasku
  • Uživajte u romantičnoj večeri na krovu za dvoje, uz divan dobrodošli napitak u našem restoranu Twenty Two
  • Uživajte u opuštajućem popustu od 25% na osvježavajući tretman masaže u The Spa
  • Nazdravite ljubavi posebnim Valentinovim koktelom u našem baru Red Parallel, stvarajući dragocjene trenutke
  • Kasna odjava do 14h
  • Korištenje centra The Spa s bazenom duljine 25m, saunom, sobom za opuštanje s pogledom na park Tašmajdan
  • Cijena paketa je: 200 EUR