Croatia Airlines povodom 35. obljetnice nudi 35% popusta

Croatia Airlines

Croatia Airlines popust se odnosi na jednosmjerne i povratne zrakoplovne karte za putovanja iz Hrvatske u europska odredišta tvrtke.

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, ove godine obilježava 35. obljetnicu osnutka. Tim povodom putnicima omogućuje povoljnija putovanja u svojim zrakoplovima.

Od srijede, 31. siječnja do petka 2. veljače 2024. godine putnicima se nudi 35 posto popusta. I to prilikom kupnje jednosmjernih i povratnih zrakoplovnih karata za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa. A iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta tvrtke.

Popust od 35 posto moći će se ostvariti primjenom posebnog promo koda 35GODINA . Isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko aplikacije Croatia Airlinesa. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.  Popust se odnosi na karte (prevozninu) i to za putovanja od 1. veljače do 26. listopada ove godine, a pristojbe zračnih luka i ostale naknade plaćaju se u punom iznosu. 

Više informacija o ponudi i uvjetima putovanja dostupno je na www.croatiaairlines.com , preko mobilne aplikacije tvrtke ili u Kontakt centru na telefone 072 – 500 505 i (0)1- 6676 555).

Cilj Croatia Airlines je biti prvi izbor svakog putnika koji putuje iz ili u Hrvatsku. Misija je generirati profit pružanjem zračnih usluga. Prioritet kompanije je pružiti klijentima optimalne veze između Hrvatske i svijeta vlastitim letovima i letovima partnera te doprinijeti razvoju turizma u Republici Hrvatskoj.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja 2023./2024. planira povećati ukupan broja letova za gotovo 12 posto te ponuditi 13,6 posto više sjedala u odnosu na zimsko razdoblje 2022./2023. Pritom će zrakoplovi letjeti na ukupno 23 međunarodne linije te povezivati 13 međunarodnih odredišta sa 7 hrvatskih zračnih luka.