Journal Xmas Dinner: Tradicionalna božićna večera

Journal Xmas Dinner novi je koncept, potpuno drugačiji od onog koji ste možda očekivali. Ove godine Journal.hr okrenuo se tradiciji. Umjesto klasičnog partyja organizirana je tradicionalna božićna večera za 160 najbližih partnera, klijenata i prijatelja portala.

Prosinac je uvijek rezerviran za evente i druženja, a u moru događanja uvijek se ističe Journal party. Riječ je o partyu koji je od samih početaka visoko podigao ljestvicu ekskluzivnosti. Bilo da se radi o ljetnim ili zimskim Journal partyjima, vječito se traži pozivnica više. Tako je bilo i ovog puta. Za razliku od prijašnjih partyja, ove godine, organiziran je intimniji event u prekrasnom ambijentu restorana Okrugljak. Journal Xmas Dinner organiziran je s namjerom da uzvanicima priušti atmosferu kakvu dosad nisu imali prilike osjetiti na velikim eventima u ovo predbožićno doba. Onu pravu domaću, obiteljsku.

Journal

Journal Christmas Market

Ispred Okrugljaka goste je dočekao Journal Christmas Market. Adventske kućice bile su prepune delicija i toplih koktela te su poslužile kao savršena uvertira za večeru na kojoj su kasnije mogli uživati u tradicionalnim jelima našeg kraja. Ni ovo druženje nisu propustili Ivan Vukušić, Korana Gvozdić i Ivan Šarić, Kristina Bradač Radić, Mia Matić i Nika Kamenski, Elena Dizdar, Nika Turković, Saša Lozar, Mario Petreković, Tara Thaller i mnogi drugi.

Uzvanike su na njihovim mjestima dočekali personalizirani božićni kolačići s imenima, ali i darovi, a na odlasku su ponijeli i prepune Journal poklon vrećice. Na kultnom Journal photo wallu, pak, nastale su najljepše uspomene.

Predivno uređen interijer Okrugljaka bio je idealna kulisa za predbožićno druženje s dragim ljudima. Večeru su uveličali i neki od najboljih glasova domaće glazbene scene: ToMa, Filip Rudan, Stjepan Lach, Lu i Matija Dedić, Sabrina Hebiri, Bruna Oberan te Natali Dizdar, a sve to u pratnji genijalnog benda pod vodstvom Miroslava Lesića. Upravo oni su svojim izvedbama uspjeli baš sve goste dići s njihovih mjesta i potaknuti na ples. Večer je spektakularno završila setom DJ-ice Lee Dvogić (@blairlea) zbog koje je zabava potrajala dugo u noć.

Zahvale

Na kraju, Journal upućuje jedno veliko hvala svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji Xmas partyja. Hvala tvrtkama Honor, Citroën, Jana, PPD (Don Julio, Johnnie Walker, Tanqueray, Campari), Keune, The Meat, LU-MA Ekskluziv, Wine & Friends, Korica, Torte i to, Badel (Antique pelinkovac), Ledo, Mardešić, Barcaffe, Merla, Vindija, Orbico Beauty, Jo Malone.

Zahvaljuju se i svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal poklon vrećica: Zalando, Vichy, Herbalife, Pinko, Poliklinika Rotim, Kiko Milano (Fashion & Friends), Mardešić, Keune, PPD, Barcaffe, Podravka, Jana.

Zahvaljuju se restoranu Okrugljak na lokaciji i blagdanskim delicijama.

Zahvaljuju se Saši Šekoranji, tvrtkama Altera, NTS i Showroom na uređenju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas večere.

Zahvaljuju se i agenciji Alert na organizaciji Journal Xmas večere.