Predstavljanje Croatia Airlines i turističkih zajednica u Barceloni

croatia airlines

Croatia Airlines, Turistička zajednica Grada Zagreba i Hrvatska turistička zajednica održali zajedničko predstavljanje u Barceloni

Croatia Airlines, Turistička zajednica grada Zagreba i Hrvatska turistička zajednica danas su u Barceloni održali zajedničku prezentaciju za španjolske novinare i turističke agente. I to uoči turističkog sajma IBTM koji počinje sutra i traje do četvrtka u katalonskoj prijestolnici.

Tom prigodom Croatia Airlines predstavio je planove u povezivanju španjolskog i hrvatskog tržišta tijekom sljedeće turističke sezone. Naglasak je bio na redovitim međunarodnim letovima Barcelona – Zagreb.

Letovi na ovoj liniji počinju mnogo prije u odnosu na ovu godini. Planirani su već u početku travnja 2024. godine. Dakle, dvaput na tjedan – četvrtkom i nedjeljom. Od sredine svibnja uvode se i letovi utorkom tako da će zrakoplovi Croatia Airlinesa od tada do kraja listopada 2024. povezivati Barcelonu i Zagreb triput na tjedan. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji dostupne su već od 149 eura na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja 2023./2024. planira povećati ukupan broja letova za gotovo 12 posto te ponuditi 13,6 posto više sjedala u odnosu na zimsko razdoblje 2022./2023. Pritom će zrakoplovi letjeti na ukupno 23 međunarodne linije te povezivati 13 međunarodnih odredišta sa 7 hrvatskih zračnih luka.

Nedavno su predstavljeni i planovi za povezivanje Hrvatske i Švicarske.

Cilj Croatia Airlines je biti prvi izbor svakog putnika koji putuje iz ili u Hrvatsku. Misija je generirati profit pružanjem zračnih usluga. Prioritet kompanije je pružiti klijentima optimalne veze između Hrvatske i svijeta vlastitim letovima i letovima partnera te doprinijeti razvoju turizma u Republici Hrvatskoj.