Predstavljanje Croatia Airlines i turističkih zajednica u Zürichu

croatia airlines

Croatia Airlines predstavio je planove o povezivanju Hrvatske i Švicarske

Croatia Airlines, Hrvatska turistička zajednica i Turistička zajednica Istarske županije su u Zürichu održali zajedničko predstavljanje švicarskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima

Croatia Airlines tom je priogodom predstavio planove u povezivanju Hrvatske i Švicarske. Naglasak je bio na redovitoj liniji Zürich – Pula. Na liniji na kojoj zrakoplovi hrvatskoga nacionalnog prijevoznika nastavljaju letjeti sve do 4. svibnja 2024. Dakle, tijekom cijelog zimskog razdoblja i u predsezoni. Upravo to prestavlja doprinos produljenju turističke sezone u Istarskoj županiji i razvoju cjelokupnog hrvatskog turizma.  

Izravni međunarodni letovi Zürich – Pula planirani su dvaput na tjedan, i to sriijedom i subotom. Putnicima na ovoj liniji na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 149 eura na internetskim stranicama.

Na prezentaciji je održano nagradno izvlačenje. Glavne nagrade su bile trodnevni smještaj u Grand Hotelu Brioni te dvije povratne zrakoplovne karte Croatia Airlinesa za Zürich – Zagreb.

Osim Pule, zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom zimskog reda letenja 2023./2024. izravno povezuju Zürich i sa Zagrebom, glavnim gradom Hrvatske, i to dvaput dnevno svakoga dana u tjednu, kao i sa Splitom, turističkim biserom Dalmacije, dvaput na tjedan – srijedom i subotom.

Croatia Airlines u zimskom redu letenja 2023./2024. planira povećati ukupan broja letova za gotovo 12 posto te ponuditi 13,6 posto više sjedala u odnosu na zimsko razdoblje 2022./2023. Pritom će zrakoplovi letjeti na ukupno 23 međunarodne linije te povezivati 13 međunarodnih odredišta sa 7 hrvatskih zračnih luka.

Cilj Croatia Airlines je biti prvi izbor svakog putnika koji putuje iz ili u Hrvatsku. Misija je generirati profit pružanjem zračnih usluga. Prioritet kompanije je pružiti klijentima optimalne veze između Hrvatske i svijeta vlastitim letovima i letovima partnera te doprinijeti razvoju turizma u Republici Hrvatskoj.