Air France proslavio 90 godina elegancije legendarnim uniformama

Air France

Air France prigodno je obilježio u Francuskom paviljonu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije

Air France, ime koje je sinonim za eleganciju i izvrsnost u svijetu zrakoplovstva, s ponosom je obilježio 90. godišnjicu slaveći devet desetljeća nenadmašne usluge, inovacije i stila. Ovom značajnom prigodom zrakoplovni prijevoznik odao je počast svojoj bogatoj povijesti, neraskidivo povezanoj s evolucijom civilnog zrakoplovstva, potpuno posvećenoj sigurnosti i udobnosti svojih putnika.

Ovu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije, Air France je prigodno obilježio u Francuskom paviljonu, nazdravivši zajedno sa svojim najvažnijim partnerima godinama koje sijede. Alida Bubanko Ralić, Air France KLM voditeljica prodaje za Hrvatsku tom je prilikom rekla: Izuzetno sam ponosna i sretna što ovu obljetnicu možemo obilježiti i proslaviti zajedno s našim najcjenjenijim kupcima i partnerima na ovako posebnoj lokaciji. Koristeći eleganciju najsuvremenije tehnologije, vidjeli smo kako se prošlost i budućnost spajaju na besprijekoran način, baš kao što smo to uvijek činili i činit ćemo i nadalje.

Virtualna počast 90 godina elegancije

Kao dio proslave, Air France je predstavio jedinstvenu i zadivljujuću modnu reviju, modernu i održivu posvetu kultnim uniformama koje su stjuardese nosile u proteklih 90 godina. Za razliku od tradicionalnih modnih izložbi koje uključuju fizički transport odjeće na različite lokacije, zrakoplovna kompanija je odabrala vrhunski pristup — 3D modnu reviju koja donosi eleganciju prošlosti u sadašnjost.

3D modna revija gledateljima je pružila očaravajuće putovanje kroz devet desetljeća povijesti zrakoplovne kompanije i prizivajući duh klasičnih modnih revija. Evolucija uniformi stjuardesa, ne odražava samo modne trendove koji se mijenjaju, već i posvećenost zrakoplovne kompanije kombiniranju stila s funkcionalnošću.

Isticanje kultne ostavštine

Kratki film prikazao je prvu uniformu koju su stjuardese Air France-a nosile 1946. godine. Uniforme koje je dizajnirala Georgette Renal, inspirirana prošlim vremenima i vojnim utjecajima. Vidljiva je transformacija u elegantniji, ženstveniji stil koji nam je donijelo odijelo Georgette de Treze iz 1951. godine. Revija se nastavlja uz kultne uniforme Christiana Diora i Balenciage. Time ne ostavljajući nikakvu sumnju u snažnu vezu između Air France-a i haute couture mode. Film bilježi duh desetljeća s odijelima poput Concorde haljine iz 1976. koju je dizajnirala modna kuća Jean Patou. Carvenove “Tropical” haljine iz 1978., ljetne haljine Louisa Ferauda iz 1987. te jedne od najpoznatijih uniformi, haljine Frigate iz 1987. Najmodernija odijela revije su ljetno odijelo Nina Ricci iz 1997., te plava ljetna haljina Christian Lacroix-a iz 2005., koja je redefinirala uniforme Air Francea.

Posluživanje sa stilom

Od elegantnih i klasičnih stilova s ​​početka 20. stoljeća do modernih, elegantnih dizajna današnjice, uniforme su uvijek utjelovljivale esenciju francuske elegancije i sofisticiranosti.

Sjajna povijest ove zrakoplovne kompanije utkana je u strukturu samog civilnog zrakoplovstva. Tvrtka je odigrala ključnu ulogu u unapređenju zrakoplovne tehnologije i operativne izvrsnosti. Tijekom godina, Air France je bio dosljedno posvećen sigurnosti putnika, udobnosti i pružanju vrhunskih usluga u zrakoplovu. Ova predanost učinila je Air France simbolom povjerenja, pouzdanosti i francuske elegancije u zrakoplovnoj industriji.

Air France: Pridružite se slavlju!

U sklopu proslave 90. obljetnice, Air France ne samo da oduševljava publiku svojom virtualnom modnom revijom, već se i upečatljivo predstavio u Galeries Lafayette u Parizu. Poznata robna kuća ugostila je ekskluzivnu izložbu u znak sjećanja na 90 godina elegancije. Ova jedinstvena izložba povela je posjetitelje u svijet zrakoplovstva i stila, prikazujući predanost zrakoplovne kompanije luksuzu, modi i umjetnosti putovanja.

Zrakoplovna kompanija poziva sve da se pridruže obilježavanju ove značajne obljetnice. Poziva putnike i entuzijaste da istraže njegovo 90-godišnje putovanje elegancijom. Doživite glamur prošlosti i inovativnost sadašnjosti uz Air France koji se nastavlja uzdizati do novih visina u svijetu zrakoplovstva.

Za više informacija posjetite www.airfrance.com/90years.