Rimske terme – najposebnije mjesto u regiji za poslovna događanja

Rimske terme

Banket u parku sa stoljetnim sekvojama uz noćno kupanje i jogu, vrhunski kongresi uz najsuvremeniju opremu, team buildinzi uz logorsku vatru i kulinarska natjecanja…

Poslovni eventi mogu biti itekako kreativni, što dokazuje i koncept slovenskih Rimskih Terma. U termama – uz izvrsnu infrastrukturu – klijentima nude i brojne zabavne sadržaje.

Ulaganje u ljude najvažnija je investicija svakog poslodavca. Najbrži i najljepši način da se ljudi umreže, izgrade timski duh i bolje komuniciraju svakako je okupiti ih na neutralnom terenu. Razni seminari, kongresi, a posebice team building druženja osmišljeni su s razlogom. Oni omogućavaju ljudima da jedni druge vide u drukčijem svjetlu. A onda, kroz ‘vježbanje’ vještina komunikacije, planiranja, rješavanja problema i sukoba u ležernoj atmosferi u konačnici zajedno postižu i bolje rezultate na radnom mjestu.

Razni scenariji za poslovne evente – Rimske terme

Da poslovni susreti mogu biti zabavni, kreativni i drukčiji, a kao takvi i donijeti najviše benefita, dokaz su slovenske Rimske Terme, koje nude nekoliko scenarija za poslovne evente. Kongresni centar s pet konferencijskih dvorana omogućava tvrtkama vrhunsku infrastrukturu za sastanke i prezentacije. No, poanta nije samo u „redu, radu i disciplini“! Tu su brojne zabavne mogućnosti koje podižu i radni moral – relax, aktivan, kulinarski ili možda zabavni team bulding. Sve može, ovisno o afinitetima!

Zamislite da organizirate banket u parku sa stoljetnim sekvojama, uz koje možete odraditi i jogu. Ili na noćnom kupanju u jedinstvenom bazenskom kompleksu, koji podsjeća na rimska kupališta. Sve to uz all inclusive ponudu hrane i pića i tematsku zabavu. Kongresni centar smješten je u središtu kompleksa i povezan je s hotelima Rimski dvor ****, Sofijin dvor **** i Hotel Zdraviliški dvor ****. Pomični zidovi između dvorana omogućuju prilagođavanje veličine dvorana željama i potrebama klijenta. Vrijedan tim Rimskih Terma tu je i za sve savjete i tehničku potporu oko organizacije.

Doživljaj u Rimskim Termama

Podzemna garaža sa 190 parkirnih mjesta, isto toliko soba, vrhunska hrana, brojni animacijski programi, mogućnost organiziranja prijevoza iz obližnjih zračnih luka i drugih odredišta i, dakako, bazeni s termalnom vodom, autentične kamene kupke iz rimskog doba, osam sauna i brojni opuštajući tretmani uz ljekovitu termalnu vodu, učinit će boravak nezaboravnim.

Sportske aktivnosti oduvijek su najbolje povezivale ljude. Zabavne su, doprinose zdravlju i, ne manje važno, bude natjecateljski duh. Joga, borilačke vještine, boks, zabavni sparinzi, meditativno kretanje, šetnje prirodom…, tu su da zadovolje interese svih, a ako su zaposlenici više za gastro provod, u À la carte restoranu Sofija, gdje spajaju najbolja domaća jela s biranim okusima internacionalne kuhinje, pod vodstvom poznatih chefova, mogu se i sami okušati u pripremi jela. Za timove u Rimskim Termama mogu pripremiti i opuštajuću i zabavnu večer uz logorsku vatru, stand-up nastupe, natjecanja u različitim igrama, pa i u pjevanju. Više o mogućnostima i doživljajima u režiji Rimskih Terma, saznajte ovdje.