FOREO njega za kraj ljeta

Foreo

Švedski beauty tech brend FOREO, zna da ljepota dolazi iznutra, a njegovi napredni skincare gadgeti stvoreni su za trenutke opuštanja i dubinsku njegu

Početak rujna nekima je najljepši dio ljeta, stvoren za uživanje u skrivenim uvalama koje se sad mogu doživjeti u puno mirnijem izdanju. Ako ste među sretnicima čiji dani na obali tek slijede, sam pogled na more vjerojatno će biti dovoljan da se opustite i prepustite ljetnoj bezbrižnosti.

Za sve ostale, koji su se već vratili u gradsku vrevu i užurbanu rutinu, rujan je savršeno vrijeme za stvaranje zdravih navika. One će vas opustiti i pozitivno djelovati na vaš um i tijelo.

FOREO napredni skincare gadgeti stvoreni su za trenutke opuštanja i dubinsku njegu nakon koje će vaša koža zasjati. Ovo su četiri koraka za opuštajuću švedsku beauty rutinu.

  • PRVI KORAK: OPUŠTAJUĆE ČIŠĆENJE I MASAŽA LICA UZ LUNA 4 PLUS UREĐAJ

Upalite mirisnu svijeću i omiljenu playlistu i započnite vašu beauty rutinu uz najnoviji LUNA 4 plus uređaj. Njegova termoterapija će vas opustiti u trenu. Osjećaj čistoće nakon tretmana pratit će vas cijeli dan. LUNA 4 plus uklanja do 99% bakterija, nečistoća i viška sebuma. Mjegova NIR (near-infrared) LED svjetla pomažu umanjiti znakove starenja, ali i povećati razinu kolagena i elastičnosti kože. Za najbolje rezultate uparite ga sa LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0. On nježno ispire duboko ukorijenjene nečistoće s lica i vrata te osvježava i priprema vašu kožu za dan ili noć.

  • DRUGI KORAK: DUBINSKA HIDRATACIJA UZ UFO 3

FOREO UFO 3 je najnoviji FOREO beauty tech gadget pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute. Uz nevjerojatne rezultate koje nudi u kombinaciji s UFO maskama, osigurava i opuštajuće spa iskustvo. Njegova krioterapija osvježava kožu i čini ju čvršćom i sjajnijom. Zato je odličan odabir za njegu kože u toplijim mjesecima. Upratite ga s nježnom Glow Addict maskom koja daje svjetliji izgled beživotnoj koži za sjajniji i zdraviji izgled.

  • TREĆI KORAK: TRENING LICA UZ FOREO BEAR

Opuštanje i trening u isto vrijeme? Moguće je uz FOREO BEAR. Najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu, će razbuditi vašu kožu i pružiti joj neinvazivni lifting. Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata. Nakon njega će vaša koža biti čvrsta kao nikad prije. Uz najnoviji SUPERCHARGED Serum 2.0 vaša će koža  biti nahranjena i zaglađena. FOREO beauty tech proizvodi dostupni su na foreo.com i kod službenih partnera: Douglas.hr, Martimex, FABU Spot