Pripremite kosu za sunčeve zrake uz Klorane

Klorane

Željno očekivano sunce počelo nam se sramežljivo pokazivati te je vrijeme da se oboružamo za borbu s UV zrakama. Za obnovu kose izložene suncu, soli, pijesku i kloru odaberite brend Klorane i njegovu liniju proizvoda s organskim Tamanu i Monoi uljem. Unutar ove linije pronađite šampon i balzam koji su obogaćeni senzacionalnim tahićanskim uljima, te obnavljaju kosu izloženu suncu (sve tipove), hidriraju i štite od vanjskih utjecaja. Dok će vam ovaj šampon očistiti i obnoviti kosu te spriječiti isušivanje uzrokovano UV zrakama i učiniti je mekom, balzam će vašu kosu razmrsiti i obnoviti.

Šampon i balzam

Tamanu ulje ekstrahirano je iz organskog Calophyllum inophyllum drva čiji se plodovi koriste za dobivanje ljekovitog, zaštitnog, regenerativnog ulja dok se Monoi ulje dobiva natapanjem (maceracijom) latica cvijeta tiare, poznatog i kao tahićanska gardenija (Gardenia taitensis), u kokosovu ulju. Zajedno u kombinaciji obogaćuju i regeneriraju kosu izloženu suncu.

Šampon i balzam Tamanu i Monoi temeljito čiste sve tipove kose i vlasišta, obnavljaju kosu nakon boravka u slanoj ili kloriranoj vodi, daju kosi izgubljeni sjaj i mekoću te intenzivno hidriraju. Kosa dobiva dvostruku zaštitu – iznutra i izvana, a pritom se i dubinski hrani te obnavlja.

Posvećenost prirodi i ljudima

Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikomi posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Eko odgovoran brend

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).