FOREO BEAR je najučinkovitiji mikrostrujni uređaj na svijetu

Foreo Bear

Revolucionarni beauty-tech brend FOREO predvodi anti-age kategoriju s najprodavanijim BEAR uređajem, koji klinički dokazano smanjuje bore i učvršćuje kožu na siguran i bezbolan način

Iako nije jedini mikrostrujni uređaj na tržištu, FOREO BEAR jedini sadrži Anti-Shock sistem, što ga čini najsigurnijim mikrostrujnim gadgetom na svijetu. Odobrila ga je FDA, a kliničke studije potvrdile da značajno smanjuje bore, učvršćuje kožu i potiče stvaranje kolagena. Istraživanja predviđaju da će potražnja za estetskim tretmanima na svjetskoj razini rasti za 12 do 14% godišnje u sljedećih 5 godina. Očito je da popularnost anti-age raste munjevitom brzinom, ali  se također predviđa da će interes za mikrostrujne uređaje, namijenjene korištenju kod kuće, rasti po stopi od 15,25% u sljedećih 5 godina – što potvrđuje bitnu ulogu beauty techa u anti-age kategoriji.

Igor Spina, generalni menadžer FOREO-a za Južnu Europu, kaže: “Popularnost anti-age tretmana i tretmana za učvršćivanje kože sve je veća, a ne odnosi se samo na tretiranje zrele kože nego i na prevenciju prvih znakova starenja. FOREO je svojim BEAR uređajem predstavio revolucionaran pogled na ljepotu, koji na neinvazivan i bezbolan način donosi vrhunske i dugotrajne rezultate. Uz to, FOREO BEAR značajno poboljšava kvalitetu i teksturu kože, učvršćuje mišiće vrata i lica te osigurava zdrav i blistav izgled kože u samo nekoliko minuta.”

Mikrostrujna tehnologija BEAR uređaja, koja se može se prilagođavati u aplikaciji, pokreće niskofrekventne frekvencije namijenjene učvršćivanju i podizanju kože i mišića. Mikrostruja uzrokuje pucanje stanica kože koje se potom obnavljaju i postaju snažnije. Ovaj tretman smanjuje znakove starenja na površinskom sloju kože te prodire u njezin dublji sloj kako bi osigurao čvrst i zaglađen ten.

BEAR usmjerava energiju izravno u kožu pomoću dvije mikrostrujne sfere. Njihova srednja veličina omogućuje istodobno precizno tretiranje većih površina, ali i svake bore pojedinačno. Za razliku od svih drugih mikrostrujnih uređaja na tržištu, BEAR ima patentirani Anti-Shock sistem koji automatski prilagođava intenzitet mikrostruje i osigurava siguran prijenos struje na kožu. Također je opremljen naprednim senzorima koji mjere otpornost kože i na temelju nje kreiraju neinvazivni, personalizirani tretman savršeno prilagođen trenutnom stanju kože. Ovaj beauty-tech gadget sadrži i prepoznatljive FOREO T-Sonic pulsacije, koje putuju u duboke slojeve kože te pomažu u opuštanju mišića. Također poboljšavaju mikrocirkulaciju, smanjuju natečenost i podočnjake te pospješuju apsorpciju proizvoda za njegu.

 Na godišnjoj razini u prosjeku gubimo 1 do 2% zaliha kolagena zbog čega su tretmani koji poboljšavaju strukturu kože i njezin tonus i više nego poželjni za održavanje zdravog tena. Uz brojne korisnike i ljubitelje brenda, FOREO BEAR vole i zvijezde poput Dove Comeron koja ga svakodnevno koristi za trening lica, smanjivanje natečenosti i potizanje dugotrajnog sjaja kože.

 

 

 

 

.