Jedinstvenu čaroliju zagrebačkog Adventa čine, osim ponude hrane i pića, i mnogobrojni glazbenici koji svojim izvedbama uveseljavaju sve posjetitelje. Zaplešimo zajedno!

Zahvaljujući organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba, Stara  se Vlaška tijekom ovogodišnjeg Adventa pretvorila u veliku pozornicu! Brojni će glazbenici zabavljati sve posjetitelje upravo na toj lokaciji i to svakog petka i subote u 18:00 sati te još subotama i nedjeljama u 12:00 sati.

A koga će to Zagrepčani i brojni gosti koji su specijalno došli u Zagreb osjetiti jedinstveni božićni duh slušati i gledati? Ove subote, 10. prosinca u 18:00 sati, ne propustite koncert zagrebačkog benda Tames Jailor koji sviraju obrade probranih funk  pjesama 20. i 21. stoljeća. Tjedan dana nakon, u subotu 17. prosinca u 18:00 sati nastupaju naši renomirani solisti Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i pijanist Darko Domitrović. U petak, 23. prosinca u 18:00 sati za zabavu je zadužen Film Music Orchestra. Popis svih izvođača, kao i satnice koncerata možete pronaći OVDJE  (u slučaju kiše koncerti će se održati u prvom mogućem terminu).

Veseli božićni tramvaj i ove će godine razgaliti srca naših građana, pogotovo onih najmanjih. Vintage tramvaj iz 1924. godine, Djed Mraz i njegovi vilenjaci, podjela slatkiša kreirat će pravu zimsku bajku za sve one koje odluče izdvojiti pola sata za ovaj mobilni igrokaz.

Veseli božićni tramvaj će biti u prometu od utorka, 6. prosinca do subote, 31. prosinca. U navedenom periodu, tramvaj će voziti svakih pola sata i to od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 19 sati, petkom od 12 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 16 sati. Detaljnije informacije dostupne su OVDJE

Ne zaboravite na ostale manifestacije i aktivnosti iz bogatog kulturno – glazbenog programa koji se održava po raznim lokacijama u gradu. Sve aktualne informacije možete pronaći OVDJE