Samsung Studio 22 predstavlja avangardnu izložbu YCP Graffiti crewa

Maštovit Samsung Studio 22 na Trgu bana Josipa Jelačića 7 predstavit će radove inovativnog YCP Graffiti crewa, legende grafita.

Inovativnost, interakcija  između umjetnosti i tehnologije te spajanje različitih umjetnika misija je Samsung Studija 22 koji se nalazi u centru Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića 7.

Tridesetogodišnjica umjetničkog djelovanja YCP kolektiva povod je nove izložbe u kojoj će se zagrebačkoj publici predstaviti zajednički radovi ove skupine umjetnika. Osnovan 1992. godine,YCP kolektiv danas okuplja 46 ljudi iz 23 grada, 12 zemalja s 3 kontinenta.

„Kad se osvrnem unazad tih 30 godina moram priznati da nije lako zapamtiti sve detalje ali kao i kod iskustava s nekim velikim projektima, zahtjevnim putovanjima i sličnim događajima, u tebi ostaje neki aftertaste, iskustvo kojeg se sjećaš kada je događaj odavno prošao“, istaknuo je Slaven Kosanović Lunar, član skupine YCP Graffiti crew, čiji radovi će biti izloženi u Studio 22.

Izložba će se također prikazivati na Galaxy Z Fold4, Z Flip4 pametnim telefonima i The Frame TV-u.

Trajanje ove manifestacije je od 02. studenoga do 16. prosinca između 10 i 21 sati kada će posjetitelji, osim razgledavanja radova, imati priliku i isprobati Samsung pametne uređaje.  Uz digitalne primjerke, kolektiv je određene segmente i ručno oslikao, kao što su postamenti, kugla i bista koji su dio interijera prostora.

Topla preporuka za sve ljubitelje urbane kulture.