Maštovita božićna gastro ponuda u Westin hotelu oduševit će svakog gurmana i sladokusca

Božićni su blagdani dio je godine koji svi nestrpljivo iščekuju. Kulinarski tim hotela Westin pripremio je raskošnu paletu hrane i pića posebno kreiranu za najsvečanije trenutke.

Adventski i božićni obiteljski ručak, slastice i napici

Kako bi Advent i Božić ispunio i najzahtjevnija gastro očekivanja, Diana Bar svakodnevno priprema svježe i profinjene adventske slastice. A zašto kuhati adventskom nedjeljom kada možete otići na dojmljiv adventski ručak koji počinje točno u podne!  Ugodan ambijent restorana Kaptol pravi je dekor za svečani božićni obiteljski ručak s s raznim gurmanskim jelima, koji također počinje 12 h.

Božićni domjenci

The Westin Zagreb Hotel je jedno od napoznatijih zagrebačkih mjesta za konferencije i svečane bankete. Čuvena Kristalna dvorana, kao i prekrasne dvorane na 17. katu hotela s panoramskim pogledom na Zagreb svojim će ambijentom dati poseban čar proslavi uspješne poslovne godine. Menu je raznovrstan i svečarski. Također, postoji i više načina postave dvorane.

Gala doček Nove godine

Najsvečanija no ću u godini zaslužuje i dostojno proslavu, zar ne?  Gala večera na 17. katu pravi je spektakl! Prvoklasne delicije i zabavna glazba učinit će ovu proslavu jedinstvenom. Gosti će se rasplesati uz poznate hitove 1980-ih i 1990-ih.

Više informacije možete pronaći u ovoj brošuri: https://tinyurl.com/yc3kku9z i na engleskom jeziku: https://tinyurl.com/yj88rj5h. 

Za dodatne informacije i rezervacije, slijedite ovaj link: www.marriott.com/ZAGWI