Hotel Sheraton Zagreb: Božić i Nova godina sa stilom

Ekskluzivnost, vrhunski restorani i rafinirani ambijent odlike su hotela Sheraton Zagreb. Zašto ne bi i kraj godine obilježili sa stilom?

Krajem godine stresa ne manjka – potrebno je toliko toga završili kako bi u novu godinu ušli neopterećeni i zadovoljni. Hotel Sheraton Zagreb se zato potrudio da vam svojom blagdanskom ponudom olakša barem jednu odluku – kako provesti Advent, Božić i najluđu noć u godini, onu novogodišnju, sa stilom.

Božićni domjenci u Sheratonu podižu organizaciju božićnih domjenaka na jedan posve drugi nivo.liži se Sudionici će uživati u multifunkcionalnim kongresnim dvoranama  dok biraju ukusna gurmanska jela i zalogaje. Inače, Božićne kolače by hotel Sheraton ili blagdansku košaru by hotel Sheraton moguće je naručiti i za van.

A kako izgleda blagdanski buffet na Badnjak u restoranu Tomislav? Naravno, radi se o tradicionalno modernom ribljem meniju “Mora se iz mora” koji traje od 12 do 17 sati. Na sam Božić, možete razveseliti svoju obitelj božićnim brunch buffetom + craving stationom pod nazivom “Božić bez Grincha“.

Za Gala večer dočeka Nove godine u hotelu Sheraton mnogi smatraju da je jedna od najboljih u Zagrebu. Ove godine bit će u znaku 80-ih godina “Back to the 80s by DJ Karl Marx”. Raznolika ponuda  gurmanskih jela posebno izabrana i pripremljena  za vas od strane vrhunskih hotelskih stručnjaka Sheratona Zagreb  te sjajan izbor pića upotpunit će cijeli doživljaj.

Budući da je hotel Sheraton Zagreb smješten u centru Zagreba tj. u  centru zbivanja tijekom zagrebačkog Adventa. pripremio je ekskluzivne cijene noćenja.

Hotel je pripremio i online brošuru gdje se nalazi cjelokupna blagdanska ponuda na hrvatskom jeziku  i na engleskom jeziku.

Za dodatne informacije i rezervacije: Sheraton Zagreb Hotel, Kneza Borne 2, 10000 Zagreb, Croatia, +385 1 455 35 35, www.marriott.com/ZAGSI

Blagdanski domjenci: events.zagreb@maistra.

Rezervacije smještaja: reservations@sheratonzagreb.com, +385 52 808 896

Ponuda hrane i pića: HIP.sheraton@sheratonzagreb.com, +385 91 2300 061