Bežična slušalica Huawei FreeBuds SE od sada i u Hrvatskoj

Vaše će vam uši biti zahvalne u svakom pogledu: lagane i odličnog zvuka – ove su slušalice sve što je potrebno za idealno uživanje u glazbi ili razgovoru s prijateljima ili poslovnim partnerima

Izrazito lagane i ergonomičnog oblika, atraktivnog dizajna, FreeBuds SE slušalice dolaze s okruglom i kompaktnom kutijom za punjenje ugodne svilenkaste završne obrade. Popis performansi je impresivan: 10 mm dinamički driver i kompozitna dijafragma visoke osjetljivosti za optimalnu kvalitetu zvuka. PEEK+PU+PET kupola od titana dijafragme zadužena je za realistično reproduciranje svih nijansi glazbe. Tako su visoki tonovi mekani i fleksibilni, a srednji tonovi dojmljivi i jasni.

ENC je napredni sustav poništavanja buke iz okoliša  tako da korisnici mogu obavljati jasnije glasovne pozive. Njegova inovativna tehnologija tijekom poziva obrađuje razliku između glasova prikupljenih s dva mikrofona čime se može točno izračunati položaj pozivatelja. Tzv. tehnologija oblikovanja snopa zvuka će dodatno poboljšati glas korisnika i ukloniti ostalu buku iz okoliša. Rezultat?  Vaš će sugovornik jasno čuti cijeli razgovor, čak i ako je okruženje bučno.

Ugrađena nova generacija Bluetootha 5.2 pruža još stabilniju vezu. Niža potrošnja energije, veća stabilnost veze te veća brzina prijenosa učinkovito smanjuje prekid veze i moguće zastoje.

Velika baterija FreeBuds SE slušalica osigurava još više upotrebe, bez obzira koristite li ove slušalice više za slušanje glazbe ili za telefoniranje. Brojke govore same za sebe:  24 sata reprodukcije glazbe preko napunjene kutije za punjenje ili čak  6 sati za samostalan par potpuno napunjenih slušalica. Što se tiče glasovnih poziva, Huawei FreeBuds SE preko potpuno napunjene kutije za punjenje osiguravaju do 16 sati neprekidnog korištenja, a samostalno slušalice bez kutije do 4 sata telefoniranja.

Napredan audio tuning sustav brine se za maksimalnu kvalitetu zvuka i savršeno iskustvo slušanja. Huawei FreeBuds SE  – za svaku preporuku.