Croatia Records i Croatia Airlines započeli suradnju

Naš nacionalni avioprijevoznik i diskografska kuća Croatia Records osigurali su mnoge pogodnosti za svoje korisnike potpisavši ugovor o suradnji.

Popusti prilikom kupovine zrakoplovnih karata, albuma, vinila, knjiga o glazbi i ostaloga glazbenog sadržaja, kao i zajedničke akcije od sada će razveseliti brojne korisnike usluga ovih naših dviju nacionalnih tvrtki.

Dva velika brenda s nacionalnim predznakom rade i posluju u cijelom svijetu i time će ova zajednička suradnja obostrano unaprijediti kako poslovni tako i medijski značaj poslova kojim se bave. Tehnologija čini čuda, a posebno u glazbi, tako da zrakom danas ne lete samo avioni i putnici u njima nego s njima putuju i stotine tisuća pjesama produciranih pod etiketama Jugoton i Croatia Records – rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Veliko mi je zadovoljstvo što smo s najvećom diskografskom kućom u Hrvatskoj pronašli zajednički poslovni interes i što danas počinje suradnja dva prepoznatljiva hrvatska brenda, Croatia Recordsa i Croatia Airlinesa. U sklopu ovog sporazuma kojim smo definirali usklađivanje promotivnih aktivnosti, korisnicima usluga obje tvrtke ponudit ćemo dodatne pogodnosti. Glazbenicima i drugim korisnicima usluga Croatia Recordsa ponudit ćemo određeni popust na naše aviokarte, a istodobno naši putnici imaju mogućnost ostvariti određene popuste na usluge Croatia Recordsa. Vjerujem da će se naša suradnja razvijati na obostrano zadovoljstvo i veselim se novim susretima u našim zrakoplovima! – rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.

Korisnici će moći dobiti više informacija na društvenim mrežama obje tvrtke.