Održana svečanost imenovanja broda MSC Europa, najmodernijeg cruisera MSC flote

Novi terminal za velika krstarenja u Dohi 13. studenog u Kataru bio je domaćin svečanosti imenovanja broda MSC Europa kojom je dominirao kantautor Matteo Bocelli.

Uz domaćina komičara, producenta i poduzetnika, Hamada Al Amarija, gosti događaja iz cijelog svijeta bili su počašćeni iskustvima lokalnih umjetnika, vrhunskom projekcijom video mapiranja na trupu broda, velikom predstavom drona. Kulminacija ceremonije bila je  sjajna izvedba kantautora Mattea Bocelliija.

Glamurozna je noć obilježila zadivljujuću vizuru Dohe spektakularnim vatrometom, dok su gosti uživali u gurmanskoj gala večeri u elegantnim brodskim restoranima.

MSC World Europa je najinovativniji i ekološki najnapredniji brod za krstarenje u floti MSC krstarenja i predstavlja revolucionarni napredak u smislu smanjenja emisija i povećanja energetske učinkovitosti.

Prostirući se na 22 palube, s 215863 GT-a, 47 metara širine, 40000 m2 javnog prostora i 2626 kabina, MSC World Europa je ultramoderna urbana metropola na moru koja nudi istinski svijet različitih iskustava, a istovremeno postavlja novi standard za industriju krstarenja.