Novi Huawei Mate 50 i Juraj Šebalj: brzina i sigurnost u jednom telefonu

Željno iščekivani Huawei model Mate 50 konačno je predstavljen u Hrvatskoj. Juraj Šebalj, Huawei ambasador bio je odličan izbor!

Huawei i njegov hrvatski brend ambasador predstavili su model Mate 50 u Arena Park centru u prisutnosti predstavnika tvrtki Huawei Technologies i Sancta Domenica, poznatih medijskih lica i novinara te mnogobrojnih kupaca i posjetitelja ovog shopping centra.

Juraj Šebalj je, naravno, bio među prvima koji su isprobali novu perjanicu Huaweia: „Kada bih morao birati između dobrog automobila i dobrog pametnog telefona, najlakše je reći: naravno auto, no najefikasniji u dnevnim zadacima sam s dobrim telefonom. Razina multitaskinga koju mi pružaju Huawei uređaji, od pametnih telefona i satova, pa sve do tableta, omogućuje mi lakše obavljanje poslovnih i privatnih obaveza tokom cijelog dana. Teško je svakim novim modelom napraviti veliki pomak u tehnologiji i inovacijama, ali Huawei Mate 50 Pro me naprosto oduševio. To je ozbiljno moćan stroj čija kamera rastura. Uz to, sadrži brz procesor i dugotrajnu bateriju pa ne moram razbijati glavu oko punjenja u pauzama od snimanja. Uz ovakvu makinu stvarno nije teško bi Huawei ambasador! Ovom prilikom želim zahvaliti Huaweiju na ukazanom povjerenju i veselim se sljedećim projektima i korištenju Mate 50 Pro pametnog telefona“.

U čemu će sve moći uživati svi oni koji mogu izdvojiti nešto manje od 10000 kn, koliko košta ovaj telefon? To je moćna 50 MP kamera Mate 50 Pro koja sadrži prvi u svijetu fizički prilagodljiv otvor blende podesiv na 10 razina. I stražnja 50 MP kamera je tako dizajnirana da osigurava vrhunske fotografije, čak i u mrklom mraku (potvrđeno i rezultatima DXOMARK testiranja). Dapače, Mate 50 Pro je i službeno na mjestu vodećeg pametnog telefona za mobilnu fotografiju s dobivenih 149 bodova.

AppGallery, globalna platforma za distribuciju aplikacija, koja broji 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika i više od 216.000 globalnih i lokalnih aplikacija je također integrirana u Mate 50 Pro. Gspace aplikacija pomoći će svim korisnicima u pretrazi i pristupu svim popularnim Googleovim aplikacijama i uslugama, kao što su Google karte, YouTube.