A-DERMA BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega – za kožu bez stresa

Reaktivna koža je onaj tip kože koji se lako zacrveni, lagano bocka i pregrijava – jednom riječju, sama koža daje osjećaj nelagode. A-DERMA BIOLOGY CALM je pravo rješenje.

Nisu svi sretnici kada je u pitanju naš najveći organ – koža. Kod nekih je ljudi ona izuzetno osjetljiva i vidljivo reagira na vanjske podražaje. Inovativni laboratoriji A-Derme pronašli su učinkovito rješenje upravo za taj tip kože. Radi se o A-DERMA BIOLOGY CALM umirujućoj dermatološkoj njezi pakiranoj u elegantnom pakiranju od 40 ml.

Bez mirisa i esencijalnih ulja, ispitana na koži sklonoj alergijama, fluidne strukture, BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega je dermatološki ispitan i certificiran organski proizvod za njegu reaktivne kože. Svojom blagom formulom trenutno ublažava osjećaj neudobnosti pregrijavanja kože, istovremeno joj pružajući zaštitu i toliko potrebnu vlagu čak 24 h nakon primjene.  Naime, jedan od sastojaka je organski sok Rhealba® zobi, zahvaljujući kojem BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega sadrži uravnotežujuća i hidracijska svojstava- Drugi bitan sastojak je ekstrakt kola oraha, zadužen za umirenje kože i smanjenje osjeta neudobnosti i pregrijavanja. Bitno: Formula BIOLOGY CALM umirujuće dermatološka njege 99 % je prirodnog podrijetla za primjenu na cijelom licu i području oko očiju.

Za optimalne rezultate, savjetujemo sljedeću rutinu na očišćenu kožu lica: Nanesite ujutro i navečer BIOLOGY CALM kremu. Dovoljno je staviti malo kreme na vrhove prstiju te je nježno aplicirati na područja lica gdje se javlja crvenilo i peckanje. Izbjegavajte  kružne pokrete koi mogu potaknuti reaktivnost kože – dovoljno je samo lagano utapkati proizvod u kožu.

Za više informacija o A-DERMA proizvodima posjetite:

A-DERMA HRVATSKA i IG A-DERMA Hrvatska