Strava, najpopularnija aplikacija za trčanje i vožnju biciklom od sada integrirana u Huawei

Odlična vijest za rekreativce i sportaše! Svi podaci iz Huawei Health aplikacije mogu se brzo prenijeti na Strava korisnički račun.

Praktičnost i brzina odlika su Huawei  pametnih telefona. Zato i ne čudi vijest da su od sada njihovi nosivi uređaji dostupni s integriranom Strava aplikacijom. Ova će novina obradovati sve vlasnike Huawei pametnih telefona budući da će moći eksportirati svoje podatke na Strava račun. Tako će u potpunosti uživati u svim mnogobrojnim prednostima koju Strava osigurava svojim korisnicima.

Primjerice, sve informacije o raznim multi– sportskim izvedbama i disciplinama, detaljne aktivnosti i statistike pojedinih ruta te ostalo, mogu se u trenu prenijeti na Strava korisnički račun.

Huawei uvijek donosi više. Trajanje baterije je produljeno, inovativna TruSeen tehnologija osigurava točno podatke o performansama, a korisnici dobivaju najbolje od nosive tehnologije i najpopularnije sportske aplikacije i zajednice. Funkcionalnost je dostupna diljem Europe, uključujući i Hrvatsku, te je kompatibilna sa svim Huaweijevim nosivim uređajima, uključujući najnovije vrhunske Huawei Watch GT3 Pro i Huawei GT Runner, a Huawei Health aplikaciju korisnici mogu pronaći predinstaliranu na pametnim telefonima Huawei nova 10 i Mate 50 Pro, i mnogim drugim.

Za ostale novosti kojima će Huawei razveseliti svoje korisnike, posjetite: Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska