„We Skincare About You Since 1851” nova je globalna kampanja Khiel’sa

Već više od 170 godina Kiehl’s  je potpuno predan u pružanju najučinkovitije njege kože. Nova globalna kampanja „We Skincare About You Since 1851″ naglašava osnovne vrijednosti brenda.

Jeste li znali da Kiehl’s globalno okuplja pravu vojsku od 4700 savjetnika za njegu kože? Njihova osnova uloga je individualno savjetovanje u vezi njege kože. Nova kampanja upravo to želi pokazati: predanost savjetnika Kiehl’sa, njihov svakodnevni rad te proizvode koji oni najčešće koriste.

„Još od naših skromnih početaka, kad je Kiehl’s bio samo ljekarna, ostali smo predani jedinstvenoj poslovnoj filozofiji u čijem su središtu nastojanja da osnažimo i podupiremo naše zajednice diljem svijeta. Bez obzira na način na koji ostvarujemo taj cilj, bilo to našim proizvodima, vrhunskom razinom usluge na našim prodajnim mjestima, našom dugoročnom predanošću da se odužimo kupcima i zajednici ili neprestanim ulaganjima u održivost, naše Kiehl’s zajednice oduvijek su bile i uvijek će biti ono što nas pokreće i daje nam najveću motivaciju”, izjavio je Leonardo Chavez, predsjednik globalnog brenda Kiehl’s.

Više o brendu Kiehl’s možete saznati na:

Website: www.kiehls.hr  / Instagram: @kiehls.hr /  Facebook: Kiehls Hrvatska