Esplanadino srce kuca ružičasto ovog listopada za prevenciju raka dojke

Esplanade i udruga P.I.N.K. već dvije godine zaredom surađuju na prevenciji raka dojke. Zato je hotel Esplanade u ružičasto obojao svoje pročelje te kultni popodnevni čaj.

Pridružite se i vi borbi za prevenciju raka dojke u kultnom hotelu Esplanade. Kako? Tako da posjetite Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bar do 31. listopada i uživate u privlačnim ružičastim slasticama, posebno dizajniranim za ovu priliku. Naime, 10% od svakog iznosa Esplanade daruje udruzi P.I.N.K. life.

Ako primijetite novu, ružičastu boja Esplanadinom pročelja, ne brinite se – to je samo privremeno. Promjenom boje pročelja, Esplanade najavljuje ovu akciju i podiže svijest o borbi protiv ove maligne bolesti.

U ružičastom izdanju očekuju vas zalogaji poput lososa mariniranog u soku od cikle, kroketa od kulena i začinskog bilja, hrskavih košarica punjenih mousseom od skute, a slijede ih slatki zalogaji u obliku ružičastih macaronsa sa sušenim laticama ruže, ruby kocke s malinama, lollipops s jagodama i zlatnim prahom, cupcakes s hibiskusom te panna cotta od šipka i bijele čokolade.

Vrhunski koktel-majstor i bar manager Vjenceslav Madić, Master Kishoni za ovu je prigodu kreirao niz ružičastih koktela koji savršeno zaokružuju priču i cjelokupni doživljaj. Villa Sandi Prosecco Rosé, Rossecco, Pink gin tonic ili Esplanade pink fizz – sigurni smo da će vas svaki oduševiti.

Odjenite ružičasto i ravno do Esplanade.