Egzotična zima? Da, Crveno more uz MSC Splendid by MSC Cruises

Zamijenite hladne zimske pahulje nezaboravnim krstarenjem Crvenim morem uz posjet Egiptu i Saudijskoj Arabiji!

Koliko vas već na početku zime broji dane do ljeta? Sat unatrag (ili unaprijed) ne možemo pomaknuti, ali možemo iskusiti jedan novi doživljaj zime! MSC Cruises se pobrinuo upravo za to. Veličanstven brod MSC Splendid od sada nudi posjet sljedećim lukama u sklopu krstarenja Crvenim morem: Sokhna, Safaga za Hurghadu i Luksor, Egipat; Aqaba za Petru, Jordan; Džeda za AlUlu, Saudijska Arabija i Yanbu, Saudijska Arabija.

Egipat, Giza

Posebnost ovog itinerera je čak trinaestosatni boravak od 13 u luci Sokhna u Egipatu.  Velika piramida u Gizi, odredište koje se mora vidjeti barem jednom u životu, tako je dostupna svim putnicima MSC Splendida.

MSC Cruises je za vas osmislio razna putovanja koja će zadovoljiti sve one kojima nedostaje dašak egzotike. Luka Sokhna  u Egiptu odabrana je za početak avanture u Kairu ili “grada tisuću minareta”. Osim Velike piramide, sam Kairo je grad koji fascinira i osvaja na svakom koraku.

Ili biste radije pijuckali koktele u Hurghadi i obilazili ostatke drevnog Luksora, Karnaka te spektakularne Doline kraljeva? Lučki grad Safaga pravo je odredište za vas.

Dragulj svjetske baštine, Petra u Jordanu, drugi najveći grad u Saudijskoj Arabiji Džeda s izvanrednim arheološkim nalazištem Hegrom te starim gradom AlUla i citadelom iz 10. stoljeća te Yanbu, “ronilačka prijestolnica Saudijske Arabije također vas očekuju  ove zime.

Jeddah – AlUla, Hegra (Saudijska Arabija)

Za one koji žele doživjeti jedinstveno iskustvo, krstarenje Crvenim morem prava je zimska poslastica.

MSC Splendid