Biotherm Blue Retinol linija – dvostruko jači učinak za glatku i lijepu kožu

Inspiriran snagom termalnih izvora, minerala i drugih organskih aktivnih tvari, brend Biotherm je lansirao Blue Retinol liniju za intenzivnu regeneraciju kože lica.

Znanstveno je dokazano kako koža ima najveću sposobnost regeneracije tijekom noći, u snu. Nova Biotherm Blue Retinol linija za njegu kože posebno je dizajnirana kako biste jutro dočekali s vidljivo zategnutijom i glatkom kožom. Ovaj sinergijski učinak postiže se zahvaljujući spoju Life Planktona i čistog retinola.

LIfe plankton i čisti retinol

S čak 35 hranjivih tvari koje se također nalaze u koži, Life Plankton je idealan sastojak za prirodnu regeneraciju kože. U kombinaciji s čistim retinolom, on pojačava njegovu djelotvornost na 7 važnih proteina za obnovu kvalitete kože – čak za duplo! Retinol je već godinama zlatni standard za svilenkastu kožu bez bora. Rezultat je blistav ten i vidno poboljšan tonus kože.

Klinički dokazani rezultati Blue Retinol linije

  • Smanjene bore kod 100% žena za prosječno 20%
  • Kvaliteta kože je poboljšana, ujednačenija i glađa (kod 94% žena)
Nakon 4 tjedana aplikacije proizvoda

Blue Retinol linija

Dva proizvoda ove linije zajamčeno osiguravaju optimalne rezultate za obnovu kože: Blue Retinol noćni serum te krema za dnevnu i noćnu upotrebu Blue Pro-Retinol Multi-Correct. Noćni serum je zvijezda ove linije, dok se Blue Pro-Retinol Multi-Correct krema preporučuje za dodatno poboljšanje izgleda kože. Oba proizvoda su lagane i umirujuće teksture te se izrazito lagano upijaju.

Formule ove linije su veganske, 92% biorazgradive , a pakiranje je ekološki prihvatljivije s 25% recikliranog stakla.

Spoj bioznanosti za blistavu i lijepu kožu. Biotherm.