HTZ osvojio prestižnu Nagradu za poslovnu izvrsnost u Mađarskoj

U konkurenciji nacionalnih turističkih organizacija Poljske i Slovačke, upravo je Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Mađarskoj osvojilo uglednu nagradu prestižne nagrade Business Excellence 2022., 12. po redu.

Osvojena nagrada tim je draža što se radi o kategoriji za najbolju inozemnu destinacijsku i marketinšku organizaciju. Nagradu dodjeljuje časopis Business Traveller Hungary. Tim povodom, Ivana Herceg, direktorica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj, izjavila je sljedeće:

„Ova nagrada za sve nas predstavlja veliko zadovoljstvo i potvrdu kvalitetnog rada, posebice ako znamo da se ova priznanja dodjeljuju onim organizacijama koje se ističu svojim rezultatima, ali i inovativnošću te fleksibilnošću. Podsjećam kako je Hrvatska u dosadašnjem dijelu godine s mađarskog tržišta ostvarila gotovo 3 milijuna noćenja, što u odnosu na rekordnu 2019. predstavlja vrlo dobrih 93 posto rezultata.“

Haris park u Budimpešti bio je poprište dodjele nagrada koja ukupno ima 10 različitih kategorija. Inače, ove će se godine u studenom obilježiti  25. obljetnica Predstavništva HTZ-a u Mađarskoj posebnim događanjem pred uglednim gostima i stručnom javnosti.