Izravna linija Dubrovnik-Zürich od 1. lipnja

Croatia Airlines i Turistička zajednica grada Dubrovnika zajednički se predstavili u Zürichu

Croatia Airlines i Turistička zajednica grada Dubrovnika u četvrtak, 12. svibnja zajednički su se predstavili u Zürichu švicarskim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima. Na predstavljajnju su bili Andrea Bekić, veleposlanica Republike Hrvatske u Švicarskoj i Slobodan Mikac, generalni konzul RH u Švicarskoj.

Na prezentaciji je predstavljen ovogodišnji ljetni red letenja Croatia Airlinesa s naglaskom na izravne međunarodne letove Dubrovnik – Zürich, koji su planirani od 1. lipnja 2022. četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom. Putnicima na ovoj liniji na raspolaganju su povratne zrakoplovne karte po cijeni već od 143 eura. Istoga dana uspostavljaju se i redoviti letovi Zürich – Split, također četiri puta na tjedan – ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom. Osim toga, putnicima iz Švicarske na raspolaganju su i svakodnevni letovi između Züricha i Zagreba.

Hrvatski turistički biser, Dubrovnik, izrazita je aviodestinacija. Razvoj zračnog prometa veoma je važan za turističke kapacitete grada i Dubrovačko-neretvanske županije, koji domaćim i inozemnim turistima nude bogatstvo prirodnih, povijesnih, kulturnih i mnogih drugih ljepota i osobitosti.

Croatia Airlines će tijekom ovogodišnje sezone ukupno povezivati Hrvatsku i 21 međunarodno odredište, odnosno 22 europske zračne luke. Zrakoplovi će pritom letjeti na 41 međunarodnoj liniji. U tom razdoblju planira se obaviti više od 16.000 letova i ponuditi oko 1,766.000 sjedala.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Pantovčak 39a

Telefon: 098 352675 / 098 272535

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr