Eucerin: njega po mjeri svake generacije

Vremena se mijenjaju, godine prolaze, ali želja za lijepom i zdravom kožom uvijek ostaje. S više od 100 godina iskustva, stručnjak za dermokozmetiku Eucerin pruža podršku i najbolju njegu za svaku kožu – bez obzira na dob. Ljepota se najbolje odražava kada su na licu vidljiva sreća i zadovoljstvo. Potpuna Eucerin Hyaluron-Filler rutina – anti-age njega br. 1 u hrvatskim ljekarnama – pomaže u održavanju prirodne ljepote u svakoj generaciji.

Eucerin povezuje i njeguje žene u svakoj generaciji

Svaka je žena jedinstvena i kroz život živi na svoj način, ali sve generacije žena dijele istu želju za zdravom, lijepom i njegovanom kožom u svakoj dobi. Ova želja povezuje žene svih generacija, baš kao i brand Eucerin koji stvara njegu koja je ženama potrebna i koju zaslužuju tijekom života. Koža se s vremenom mijenja, a uz odgovarajuću njegu svaka žena, od unuke do bake, može se osjećati sjajno u svojoj koži i zablistati svojom prirodnom ljepotom.

Youtube link na VIDEO

Hyaluron-Filler anti-age njega po mjeri svake generacije

U svakoj generaciji, koži je potrebna posebna rutina njege i jedinstveni preparati kako bi ostala zdrava, lijepa i blistava. Zato Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži tri jedinstvene linije od kojih svaka ima drukčiji primarni fokus djelovanja kako bi koža dobila potrebnu njegu u svakoj dobi.

Anti-age njega s trostrukim učinkom protiv starenja

Želja za zdravom i lijepom kožom ne mijenja se vremenom. Eucerin Hyaluron-Filler njega sadrži jedinstvene preparate koji se mogu koristiti od prvog dana anti-age rutine pa kroz sve generacije. Jedinstvena Hyaluron-Filler njege s 3x Hyal-Effectom posebno je formulirana za pružanje trostrukog učinka protiv starenja. Hijaluronska kiselina ispunjava bore, antioksidans glicin-saponin aktivira vlastitu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži dok sastojak enoksolon smanjuje brzinu razgradnje hijaluronske kiseline za više od 50%.

Youtube link na VIDEO

Anti-age njega za više volumena i sjaj

S vremenom koža gubi volumen i čvrstoću zbog čega se vidljivo mijenjaju konture lica. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift njega suzbija ove znakove starenja. Jedinstvena formula klinički i dermatološki dokazano djeluje na specifične slojeve kože u kojima dolazi do gubitka volumena. Sastojak magnolol povećava broj stanica koje osiguravaju volumen, oligopeptidi obnavljanju kolagen, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i vlaži.

Poboljšava elastičnost i smanjuje duboke bore

Kako koža stari gubi elastičnost, snagu i sjaj, a broj bora se povećava. Gubitak elastičnosti uz produbljivanje bora glavni je problem s kojim se susreću žene sa zrelom kožom. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity njega s aktivnim sastojcima, prilagođenima zreloj koži, posebno je razvijena kako bi se suprotstavila tome. Formula koja kombinira visokomolekularnu i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu i arktin vidljivo ispunjava duboke bore i ubrzava obnovu kolagena.

Eucerin Hyaluron-Filler: savršen dar za Majčin dan

Bliži nam se Majčin dan, a uz Hyaluron-Filler njegu lako je pokloniti posebne trenutke ugode svojoj najdražoj osobi – majci. Izaberite između bogatih krema s hijaluronskom kiselinom, seruma za blistavost ili dodatne anti-age njege i izmamite majci osmijeh na lice na njezin dan.

0 Comments

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Pantovčak 39a

Telefon: 098 352675 / 098 272535

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr