Pokrenite se ovog proljeća uz Baby Center

 

Vrijeme je da se aktivnosti prebace u dvorište ili obližnji park

Djetinjstvo bez igre i prijatelja, bez druženja je nezamislivo! Igra je primarni način učenja o sebi, drugima i okolini; univerzalna je, svoj djeci poznata, instinktivna te bitan dio odrastanja i formiranja osobnosti. Osim motoričkih vještina, kroz igru djeca se uče primjerenom ponašanju, pravilima ponašanja, društvenim pravilima zajednice, odnosu prema drugima te se jača samopouzdanje.

Najčešće pitanje koje muči svakoga roditelja je ono kako odabrati dobru igračku. Ukratko, važno je da je primjerena djetetu vodeći računa o interesu djeteta, njegovoj dobi, sigurnosti, te i vrsti aktivnosti na koji potiče dijete.

Budući da su stigli ljepši dani, vrijeme je da započnemo s igrama na otvorenom: nogomet, košarka, tenis… Ma svi oni sportovi koji će uključiti bacanje lopte su dobrodošli, pa i neki od onih koje ste i vi sami igrali, primjerice između dvije vatre. Vijače, kuglanje… bezbroj je mogućnosti za boravak na otvorenome.

Naravno, možete se družiti i na kotačima. Baby Center nudi bogat izbor guralica, automobila, biciklića, romobila, rola i tako zna čega sve ne! Tekst bi bio predugačak kad bismo vam nabrojali što sve možete pronaći u našim dućanima. Zato dođite i pronađite odgovarajuće igračke za vaše mališane. Prije odlaska u kupovinu prelistajte novi proljetni katalog: Vrijeme je pokreni se – Katalog

Ostalu ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr