Dopustite vašoj koži da prodiše uz NIVEA Rose Touch

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka i čista.

Upravo zato je važno očistiti ju ujutro i navečer kako bismo omogućili našoj koži da diše punim plućima i regenerira se tijekom noći.

NIVEA je ponovno postavila stepenicu više te vam donosi novu NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje lica. Ona ne samo da pruža dubinsku hidrataciju i učinkovito čišćenje, već ga pretvara u trenutke glatkog užitka za vašu kožu i osjetila.

Nanesite laganu prozračnu pjenu s jedinstvenom formulom obogaćenom organskom ružinom vodicom i osjetite njezinu nježnu kremastu strukturu. Prepustite se učinkovitoj micelarnoj tehnologiji NIVEA Rose Touch pjene za čišćenje lica koja temeljito, ali iznimno nježno čisti vašu kožu kako bi ona bila prekrasna i glatka.

Zahvaljujući posebnoj glavi pumpe, u kontaktu sa zrakom, pjenušava vodica pretvara se u laganu prozračnu pjenu. Nju je potrebno kružnim pokretima umasirati na vlažnu kožu lica, vrata i dekoltea te potom temeljito isprati mlakom vodom.

Bilo da je vaša koža masnija te sklona prištićima i miteserima ili pak suha i krhka – za savršeno njegovano i očišćeno lice isprobajte NIVEA Rose Touch pjenu za čišćenje namijenjenu svim tipovima kožu, uključujući i onu najosjetljiviju.

  • Dubinski čisti kožu i pritom zadržava prirodnu razinu hidratacije.
  • Formula obogaćena organskom ružinom vodicom i micelarnom tehnologijom.
  • Molekule u pjeni, zvane micele, djeluju poput magneta te učinkovito uklanjaju nečistoće i šminku.
  • Priprema vašu kožu za sljedeću fazu njege.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr