Formula 1 najavila MSC Cruises kao globalnog partnera

Formula 1 je s velikim zadovoljstvom poželjela dobrodošlicu MSC Cruisesu kao globalnom partneru za nadolazeću 2022 sezonu. Višegodišnji ugovor kojim je MSC Cruises, jedan od najvećih i najbrže rastućih brendova za kružna putovanja na svijetu, postao „Official Cruise Partner of Forumula 1“ započeo je na FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX-u 2022.

MSC Cruises i Formula 1 ostvarili su suradnju kako bi doveli neke od MSC-ovih tehnološki najnaprednijih i najglamuroznijih brodova u luku tijekom odabranih Grand Prix vikenda. Impresivna flota MSC Cruisesa će nadopuniti vrhunsko iskustvo Formule 1 te postići globalnu vidljivost brenda.

Uz ovo jedinstveno partnerstvo, MSC Cruises će imati priliku pokazati rastućoj globalnoj bazi obožavatelja Formule 1 svoju bogatu ponudu kvalitetnog odmora na moru. Prenijet će uzbuđenje Formule 1 svojim gostima, budući da brodovi ove kompanije plove do više od 100 zemalja diljem svijeta.

Kao globalni lideri u svojim područjima, MSC Cruises će se također udružiti s Formulom 1 kako bi se nastavio kretati prema održivim promjenama. Obje kompanije su se obvezale ostvariti neto nula ugljičnih emisija te su predvodnici u korištenju najsuvremenijih tehnologija i rješenja za zaštitu okoliša.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr