Foreo otkriva vodeće beauty trendove za 2022.

Prirodni izgled, održiva rješenja i kućni beauty rituali u sinergiji s tehnologijom, personaliziranim pristupom i vrhunskim performansama: Ovako FOREO vidi beauty budućnost u sljedećim mjesecima!

 

Nakon dvije kompleksne i izazovne godine, 2022. će obilježiti “Post-Covid Awakening” – razdoblje u kojem će pripadnici generacije Z, i drugi kupci, prilikom svojih odabira težiti zabavnim i tehnološki naprednim konceptima, ali i etičnim, inkluzivnim i ekološkim rješenjima.

FOREO, švedski beauty tech i wellness prvak, predstavlja trendove koji će predvoditi Beauty & Cosmetics scenu, zadovoljiti različite potrebe kupaca te oblikovati budućnost industrije u 2022. godini.

Prirodni izgled, holistička ljepota i održivost

Zelena ljepota je popularnija nego ikad. Karakteriziraju ju održiva rješenja te želja za autentičnošću i inkluzivnošću, kao i minimalistički izgled koji preuzima glavnu ulogu.

Naglasak je na njezi uma i tijela i “Total Wellness” fenomenu: holističkoj i održivoj viziji svijeta ljepote i kozmetike. U njemu se kupci odlučuju za ulaganje u nekoliko kvalitetnih proizvoda, koji će savršeno odgovarati potrebama njihove kože.

Kvalitetna skincare rutina će zamijeniti tešku šminku, a maske za lice nastaviti uživati veliku popularnost kao odlično rješenje protiv maskni, uzrokovanih učestalim korištenjem zaštitnih maski.

Spa trenutci i kućni tretmani kao obrana od štetnog plavog svjetla

Želja, ali i potreba za stvaranjem spa atmosfere u našim domovima će biti popularnija nego ikad. Poznati ‘Mindfulness’ i ‘Self-Care’ trendovi povezuju unutarnju i vanjsku ljepotu “stvaranjem prostora koji je predviđen za opuštanje, meditaciju i brigu o sebi uz proizvode za njegu, maske, hidratantne kreme, kupke i eterična ulja.”

S druge strane, dugi boravak u kući ispred TV-a, laptopa i pametnih telefona predstavlja rizik, ne samo za zdravlje, nego i za izgled pojedinca. Kao rezultat toga, predviđa se procvat rješenja za borbu protiv štetnog plavog svjetla, kao i sve veći broj različitih tretmana s fokusom na zdravlje lica.

Napredna tehnologija i personalizirana beauty tech rješenja 

Beauty tech kategorija i napredni tehnološki uređaji, kreirani za cjelokupnu njegu pojedinca, nastavit će svoj brzi rast i popularnost među kupcima i u 2022.

Uređaji za čišćenje lica, učvršćivanje kože i treninge lica te hi-tech skincare aplikatori. Ovo su neki od najpopularnijih kućnih tretmana koji objedinjuju personaliziranu njegu, optimizirane performanse, jednostavnost korištenja, održivost i trajnost.

Ukratko: uređaji visokih performansi za sve zahtjevniju, pažljiviju i ‘svjesniju’ klijentelu, s pogledom na budućnost.

Kozmetika budućnosti, između njege i optimizacije

Posljednje, ali ne manje važno, trend snažnog rasta se predviđa i na području kozmetike i skincarea.

Unutar prethodno spomenute prirodne i održive filozofije, svjedočit ćemo ekspanziji visokoučinkovitih sastojaka poput skvalana i sve većoj popularnosti seruma za lice te različitih rješenja za njegu kože i liječenje akni i mrlja.

Dnevne i noćne kreme bit će obogaćene vrhunskim sastojcima i optimiziranijim formulama. Sve će se više koristiti eye patches i maske za lice namijenjene određenim dijelovima lica, poput okoloočnog područja.

Recept za uspješnu skincare rutinu: precizni, optimizirani i sigurni proizvodi!

FOREO uređaji i proizvodi za njegu su dostupni na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABUspot, BIPA i Tehno mag prodajnim mjestima i webshopu.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr