Philipp Plein predstavio kampanju za proljeće/ljeto 2022.

 

Megan Fox i Philipp Plein ispred objektiva Stevena Kleina za novu kolekciju naočala

 

PHILIPP PLEIN još jednom otkriva svoj provokativan duh. Lansiranjem svoje prve kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s talijanskom tvrtkom De Rigo, zadivljuje kampanjom koja je manifest odvažne nekonvencionalnosti tipične za brend.

U kampanji koju je snimio Steven Klein, jedan od najtraženijih fotografa u modnom svijetu, poznat po svojim provokativnim fotografijama najvećih imena glazbene i modne scene, pojavljuje se i sam Philipp Plein uz američku manekenku i glumicu Megan Fox.

Kampanju za proljeće/ ljeto 2022. karakteriziraju upečatljive i provokativne fotografije koje prikazuju dvoje protagonista u nestašnoj i senzualnoj igri – prikaz životnog stila s fokusom na luksuz i najekstremnija iskustva.

Pored Philippa Pleina i Megan Fox u središtu pozornosti su i različiti stilovi iz najnovije kolekcije naočala s karakterističnom Pleinovom maksimalističkom estetikom, dizajnirani  za samouvjerene muškarce i žene čije fantazije nemaju ograničenja.

Od stilske inovacije do kvalitetnih materijala te pažnje prema detaljima, kolekciju obuhvaća ukupno 33 različita stila (19 sunčanih modela i 14 dioptrijskih okvira). Oni će na tržištu biti dostupni od kraja godine kroz prodajnu mrežu prestižnih De Rigo partnera diljem svijeta.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr