Hochkönig: zabava na stazama za djecu i odrasle

Obitelji se zimi mogu opustiti i uživati u regiji Hochkönig. Skijalište nudi roditeljima i njihovoj djeci idealnu infrastrukturu za nezaboravan skijaški odmor: staze pogodne za obitelj, razni zabavni parkovi, dječji vrtić za najmlađe, dječji klub Schneewutzel za buduće “skijaške profesionalce” te posebne ponude i smještaj za obitelj. I djeca i odrasli ovdje dolaze na svoje.

Skijalište Hochkönig sa svojih 120 kilometara staza i 34 moderne žičare i vučnice pravi je zimski raj za čitavu obitelj. Na širokim i prostranim stazama dječaci i djevojčice mogu opušteno vježbati svoje prve zavoje, a mladi mogu raditi na svojim prvim trikovima u zabavnom parku. A kad su djeca zbrinuta u školi skijanja ili u vrtiću, mama i tata mogu sami otići na skijašku turu ili u šetnju izvan staza.

Za malene: zaigrana škola skijanja Schneewutzel

Uz maskotu Schneewutzel savladavanje skijanja dječja je igra. U dječjem klubu Schneewutzel djeca uče prve korake na dvije daske na čarobnom tepihu ili na livadi u bajkovitom parku. Osim razigranog podučavanja skijaške tehnike, škole skijanja nude raznolik program koji uključuje dječje zabave, igre, akcijsko slikanje i ukusnu hranu u kolibama. Kad djeca i njihovi roditelji zajedno izađu na staze, mogu opušteno zaobići teške dionice koristeći Schneewutzelove obilaznice.

Uz Schneewutzelovu iskaznicu djeca mlađa od šest godina besplatno koriste žičaru. A ako se mama i tata žele izmjenjivati u čuvanju djece, mogu dijeliti zajedničku kartu iz paketa za mlade obitelji. U većim obiteljima s troje i više djece, sva djeca od trećeg nadalje skijaju besplatno.

Ako se djetetu uopće ne sviđa skijanje ili ako je premaleno za školu skijanja, može se od svoje druge godine igrati i zabavljati u vrtiću za goste u Maria Almu gdje se za njih po satu, poludnevno ili cjelodnevno brinu odgajatelji.

Za buduće freestylere: shredding u zabavnim parkovima i na funslope stazi

 

Starija djeca žele više akcije, a ne samo skijanje po stazama? U tom slučaju postoje tri zabavna parka gdje se mogu ispuhati i vježbati svoje prve trikove: Blue Tomato Kings Park u Mühlbachu – 1,8 kilometara dug snowpark s preko 50 jumpova i jibova, Beginners Park Natrun u Maria Almu ili Livingroom na Hochkeilu u Mühlbachu.

Za one kojima je snowpark previše izazovan, tu je Funslope Schönanger u Maria Almu – 850 metara duga staza sa strmim zavojima, valovima i ogromnom spiralom promjera 30 metara. Ali pažnja: bilo da se radi o zabavnom parku ili funslope stazi, sve izaziva ovisnost!

Za čitavu obitelj: uskršnja obiteljska ponuda

Na Hochkönig uskršnji zeko ne donosi samo tradicionalne uskršnje specijalitete već i izvrsne ponude i iznenađenja. Djeca dobivaju besplatnu skijašku propusnicu. Tako je potraga za skrivenim uskršnjim gnijezdom još zabavnija za djecu i odrasle!

Od 19. ožujka do 18. travnja 2022. roditelji i njihova djeca mogu rezervirati paket OSTER-FAMILIENGLÜCK. Dostupan je od 579 eura i uključuje sedam noćenja u odabranoj kategoriji, šestodnevnu skijašku propusnicu i besplatnu skijašku propusnicu za djecu mlađu od 15 godina. Time Uskrs postaje još zabavniji.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr