Prva hrvatska Kiehl’s mobilna prodavaonica

Iako je 2021. na odlasku, Kiehl’s je pripremio sjajnu vijest za kraj godine i ponosno predstavlja svoju prvu mobilnu prodavaonicu u Hrvatskoj

Kiehl’s mobilna prodavaonica predstavljat će prvu putujuću Kiehl’s prodavaonicu u Hrvatskoj. Upravo s njom ovaj poznati njujorški brend možda svrati i u Vaš grad ili kvart.

Poznato je kako Kiehl’s u svojoj 170 godina dugoj tradiciji kao jedan od ciljeva navodi pružanje individualnog rješenja za njegu kože, uz pomoć učinkovitih i legendarnih formula koje vole korisnici diljem svijeta. Dovođenjem daška New Yorka na nove lokacije, Kiehl’s priča se nastavlja i širi.

Detalji projekta

Kiehl’s će svoju mobilnu prodavaonicu u ovoj godini predstaviti na ukupno 4 nove lokacije i to u Zagrebu, Splitu te po prvi put, u Rijeci i Osijeku. Riječ je o prijenosnom podiju koji će predstavljati pravi mali Kiehl’s svijet. Na policama ćete moći pronaći najpoznatije formule brenda te napraviti besplatnu analizu kože i konzultacije s Kiehl’s savjetnicima za njegu kože. Također, brend ostaje vjeran svom Recycle & Be Rewarded programu nagrađivanja, bez obzira gdje se nalazio. Stoga ćete u mobilnoj prodavaonici bez problema moći reciklirati Vašu praznu Kiehl’s ambalažu i zauzvrat preuzeti nagrade.

Proizvodi ostaju vjerni svojoj ljekarničkoj tradiciji i znanstveno su osmišljeni kako bi očuvali, pomogli kod obnove i ojačali barijeru kože te zaštitili kožu od oštećenja i pomogli joj zadržati vlagu. Formulirana s visokim koncentracijama najboljih sastojaka, Kiehl’sova dnevna doza njege kože dokazano donosi vidljive rezultate. Za postizanje zdravijeg izgleda kože potrebno je samo nekoliko minuta dnevno.

Kiehl’s mobilnu prodavaonicu moći ćete pronaći na sljedećim lokacijama i u sljedećim terminima:

  • City Center one East, Zagreb – 22.11. – 28.11.
  • Tower Centar Rijeka – 30.11. – 5.12.
  • Joker Split – 7.12. – 15.12.
  • Portanova,Osijek – 17.12. – 23.12.

Širenje na nove lokacije

Povodom predstavljanja Kiehl’s Since 1851 mobilne prodavaonice, Matija Posavec, brend direktor Kiehl’sa za regiju Adria Balkan, izjavio je sljedeće:

„Sretni smo što nastavljamo širiti našu Kiehl’s priču. Nakon lansiranja online prodavaonice u srpnju ove godine, sljedeći korak bio je predstaviti Kiehl’s na lokacijama na kojima još nismo prisutni. Idejno rješenje u obliku mobilne prodavaonice povezalo je našu želju da osiguramo najkvalitetniju njegu našim kupcima, ali i da ostanemo vjerni našoj politici održivog poslovanja, s obzirom na to da je podij već prethodno korišten za razne Kiehl’s projekte u kojima smo sudjelovali. Možemo reći kako je ovaj projekt još jedan lijep dodatak u nastojanju da nastavimo dostavljati najkvalitetnije proizvode i ljubav prema skincareu našim kupcima.“

Kiehl’s je osnovan u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna. Njegovo jedinstveno i bogato nasljeđe predstavlja pravu riznicu znanja iz područja kozmetike, farmacije, botanike i medicine, koje se razvijalo i prenosilo s generacije na generaciju.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr