MZLZ Zemaljske usluge dobio produljenje ISAGO certifikata

MZLZ Zemaljske usluge d.o.o. dobio je produljenje certifikata prema IATA ISAGO programu za kvalitetu i sigurnost pružanja zemaljskih usluga u Zračnoj luci Franjo Tuđman

MZLZ Zemaljske usluge, pružatelj usluga prihvata i otpreme zrakoplova, putnika, tereta i prtljage u Zračnoj luci Franjo Tuđman, je u studenom mjesecu 2019. godine, kao prvi pružatelj zemaljskih usluga u Hrvatskoj, certificiran  od strane međunarodne udruge zračnih prijevoznika – IATA (International Air Transport Association) prema ISAGO programu (IATA Safety Audit for Ground Operations).

U novoj procjeni standarda kvalitete kompanija MZLZ Zemaljske usluge dobila je produljenje ISAGO Certifikata do studenoga 2023. godine.

ISAGO Certifikat potvrđuje da kompanija obavlja usluge zemaljskih operacija u Zračnoj luci Franjo Tuđman, prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, propisanim od strane IATA-e u različitim disciplinama zemaljskih usluga: Organizacija i upravljanje (ORM), Opterećenje i uravnoteženje zrakoplova (LOD), Opsluživanje i utovar zrakoplova (HDL), Kretanje zrakoplova po zemlji (AGM), Rukovanje robom i poštom (CGM) i Prihvat i otprema putnika i prtljage (PAB).

Iznimno smo ponosni što su naši napori u održavanju razine sigurnosti operacija i povećanju kvalitete svakodnevnog pružanja usluga u Zračnoj luci Franjo Tuđman prepoznati i što je naša kompanija i ove godine zavrijedila ISAGO certifikat. Ovo smatramo značajnim postignućem, a ujedno i obvezom da i dalje nastavimo raditi na poboljšanju kvalitete naših usluga svim našim korisnicima.“ – istaknuo je Mutlu Baskan, predsjednik Uprave MZLZ Zemaljske usluge d.o.o.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr