Prva Eau Thermale Avène provitaminska maska 

Ova provitaminska maska s efektom “druge kože” savršeno se prilagođava konturama lica, za hidratiziranu, svježu, podatnu i puniju kožu

Ako je vjerovati legendama, prvu sheet masku koristile su japanske gejše. Preostale ostatke svile, nakon izrade čarobnih kimona, gejše bi skupljale i potapale u cvjetnu vodu te ih stavljale na lice. Svila bi tako postala fizička barijera između preparata nanesenog na kožu i okoline.

Proizvod se tako brže upija, ne dolazi do neželjenog nakupljanja dijela formule u dlanove prilikom nanošenja te se izbjegava kontakt prstiju (koji nikada nisu dovoljno čisti za dodirivanje lica) s kožom – što je posebno važno kod osoba osjetljive i reaktivne kože. Sve popularnije, sheet maske zapravo su pristupačni tretmani lice koji pružaju intenzivnu hidrataciju, mekoću te pružaju učinak osvježenog tena u svega desetak minuta.

Eau Thermale Avène A-Oxitive Sheet maska

Za umornu kožu kojoj nedostaje energije, bore i fine linije, neujednačenu teksturu kože, isprobajte EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet masku. Ima antioksidativni učinak, zaglađuje kožu i daje joj sjaj. Savršeno prianja uz lice i pruža osjećaj nježnosti i osvježenja. Koža postaje blistava, a ten osvježen. Vidljivo je zaglađena i hidrirana.

Formulirana je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Kombinacija provitamina E i provitamina C učinkovito djeluje tijekom cijelog dana, štiteći kožu od oksidativnog stresa. Donosi i izvrsne anti-age benefite: pojačava dubinsku hidrataciju, vraća koži sjaj i odgađa pojavu znakova starenja na licu.

Upotreba

Eau Thermale Avène A-Oxitive Sheet masku možete nanositi prema potrebi, jednom do dva puta tjedno, na čisto lice. Može se koristiti nakon postoperativnih zahvata. Nanijeti zaglađenu stranu maske na očišćeno lice i nježno skinuti zaštitni sloj. Nježno prilagodite konturama lica, te ostavite da djeluje 10 do 15 minuta. Skinute masku i nježno umasirajte vrhovima prstiju višak proizvoda ili ga uklonite.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr