KLM ponovno leti prema 64 američka odredišta

KLM Royal Dutch Airlines je od jučer otvorio  svoju mrežu prema Sjedinjenim Državama za europske putnike, pod uvjetom da su cijepljeni i imaju negativan PCR test. Putnici od jučer imaju pristup 64 tjedna leta za 11 odredišta.

To znači da je KLM nastavio uslugu na svim odredištima na kojima je izravno letio zimi prije izbijanja pandemije korona virusa. To uključuje Los Angeles, San Francisco, Chicago, Boston, Atlantu, Miami, Las Vegas, New York, Washington, Minneapolis i Houston. Osim toga, nudi putnicima širu mrežu američkih odredišta putem svog partnera Delta Air Linesa. Sredinom lipnja Europa je ponovno otvorena za američke putnike.

Ovo je svečani dan za sve koji tako dugo nisu mogli posjetiti Sjedinjene Države. Radujemo se što ćemo raditi ono što najbolje radimo: okupljati ljude. Putovanja su vezana uz povezivanje ljudi i upravo to pokreće sve u KLM-u. Ovo je za nas prekretnica; važan iskorak iz krize. Sada kada možemo obavljati ove letove s više popunjenih sjedala, u potpunosti u skladu sa svim zahtjevima koronavirusa, KLM može poduzeti sljedeći korak prema financijskom oporavku.”

– izjavio je predsjednik i izvršni direktor KLM-a Pieter Elbers.

KLM prevozi putnike do njihovih odredišta na potpuno odgovoran način. Slijedi najviši standard higijene prije, tijekom i nakon svakog leta te je stekao Diamond Status od istraživačke agencije APEX što ga čini jednim od svjetskih avioprijevoznika koji postavlja trendove u pogledu higijene i zdravstvene sigurnosti. KLM svojim korisnicima također nudi maksimalnu fleksibilnost prilikom rezervacije, izmjene ili otkazivanja putovanja. S tim u vezi, APEX je također dodijelio KLM-u pet zvjezdica, na temelju ocjena putnika o našim proizvodima i uslugama.

Sve informacije provjerite na: www.klm.hr

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr