Foreo skincare rutina za najmračniju noć u godini

UFO 2 u neodoljivoj Black nijansi glavna je zvijezda ovog beauty Halloweena

Jeste li čuli za Witchy Beauty i Witchy Lifestyle? Ovi su pojmovi pravi trend na društvenim mrežama. Pod hashtagom #WitchesOfInstagram – koji je objavljen uz 7.8 milijuna postova – okupljaju se ljubitelji mističnih, čarobnih i pomalo mračnih stvari.

Witchy Makeup je također jako popularan, pogotovo u mjesecu Halloweena. Tad se beauty entuzijasti najčešće odlučuju za malo dramatičniji makeup look, ne zaboravljajući na brigu i zdravlje kože.

FOREO, švedski beauty-tech div koji je uvijek pratio i postavljao nove trendove, najmračniju večer u godini zamišlja uz omiljeni UFO 2 u luksuznoj i čarobnoj Black nijansi, koja će vam donijeti dašak glamura gdje god bili.

Skincare rutina za Noć vještica

Kako bi vaša šminka bila savršena, najprije temeljito očistite vašu kožu uz LUNA 3 uređaj za čišćenje i masažu lica. Nakon toga se odlučite za hidratantnu masku, koja će nahraniti vašu kožu kako biste izbjegli neugodna iznenađenja nakon noći teške šminke.

Kao Diablo i Maleficent, UFO 2 će biti vaš saveznik za nanošenje omiljenih maski za lice na jednostavan i učinkovit način. Kombinirajući opuštajuću termoterapiju, snažnu krioterapiju, nježne T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala, ovaj moćni uređaj će vam pružiti intenzivan tretman lica te najzdraviju i najsjajniju kožu.

FOREO-v prijedlog za Halloween? Uparite vaš UFO 2 Black sa zaglađujućom Acai Berry sheet maskom iz Farm To Face kolelcije i sjajnim, ljubičastim LED svjetlom – kako biste savršeno dočarali mističnu atmosferu. Vaša je koža u samo nekoliko minuta spremna za najmračniju noć u godini: uživajte! 🖤

UFO 2 Black je dostupan na douglas.hr i fabuspot.com, a Farm to Face sheet maske na dm prodajnim mjestima i webshopu

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr