Spa Clinic hotela Bellevue proglašen najboljim na svijetu

 

Spa i wellness ponuda lošinjskog hotela ovjenčana nagradom ‘World’s Best Hotel Spa’ prema prestižnom izboru World Spa Awards

Hotel Bellevue 5* član je luksuznog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas. Ove se godine popeo na sami svjetski vrh kada je riječ o hotelskoj spa i wellness ponudi. Spa Clinic Hotela Bellevue ove je godine u lošinjsku uvalu Čikat donio prestižnu svjetsku nagradu „World’s Best Hotel Spa 2021“. Ovu iznimno važnu nagradu dodjeljuje World Spa Awards, etablirana globalna organizacija koja od 2015. godine djeluje kao sestrinski događaj World Travel Awardsa, s ciljem promicanja i nagrađivanja kvalitete u spa i wellness industriji.

Osim nagrade „World’s Best Hotel Spa“, hotel Bellevue je također osvojio i nagradu „Europe’s Best Hotel Spa 2021“ te nagradu „Croatia’s Best Hotel Spa“. To dodatno potvrđuje da hotel Bellevue i brend Lošinj Hotels & Villas nisu samo svjetska klasa, već predstavljaju i sami svjetski vrh hotelskog spa i wellnesa. Čarobni Bellevue Spa Clinic time je i službeno najbolje svjetsko spa utočište smješteno u jednoj od najposebnijih mediteranskih uvala, poznatoj po svojoj ljekovitoj prirodi – uvali Čikat na Lošinju, otoku vitalnosti.

“Oduševljeni smo što smo primili ovakvo prestižno priznanje. Biti u društvu nekih od najekskluzivnijih svjetskih spa objekata velika je čast. Uistinu ne postoji mjesto na zemlji poput Lošinja, otoka wellnessa, kojeg krasi njegovo prirodno ljekovito okruženje. Osjećajmo se iznimno počašćeni što možemo ispričati priču prekrasnog otoka Lošinja putem integrativnih wellness programa. Oni su osmišljeni kako bi gostima pružili nezaboravno iskustvo uz značajne transformacijske rezultate. Zahvaljujemo svim našim gostima koji su glasali za nas i time nas podržali u osvajanju ovog sjajnog priznanja koje nas je sve razveselilo, a najviše naš predani tim, ovdje, u Bellevue Spa Clinic.” – Rekla je Melissa Mettler, direktorica Spa i wellnessa za Lošinj Hotels & Villas, hotelski brend koji upravlja hotelom Bellevue.

Jedinstveni wellness koncept

U ovom prostranom i luksuznom wellness centru gosti se mogu u potpunosti prepustiti integrativnim wellness programima i tretmanima svjetski renomiranih stručnjaka i brendova. Međutim, ono po čemu se Bellevue Spa centar posebno ističe od drugih je njegov jedinstveni koncept.

Stoga, zasluge za osvajanje ove prestižne nagrade svakako imaju jedinstveni sadržaji i programi, kao što je primjerice Free Diving Meditation, na kojem gosti uče o snazi svog daha, ali i kako njime upravljati. Jedan od najposebnijih dijelova ponude je jedinstvena cryosauna, koja tijelo izlaže nižim temperaturama i blagotvorno djeluje na cijeli organizam. Pomlađuje stanice, aktivira metabolizam, ublažava bol i upale, sagorijeva kalorije, jača imunološki sustav, povećava proizvodnju kolagena u koži, regulira san i još mnogo toga.

Posebna je i The Bellevue Detox masaža, koja pomoću ekstrakta morskih biljaka i magnezija potiče tijelo da energizira limfni sustav. Time čisti i ispire mišiće te ih opskrbljuje kisikom. Tu su i aktivnosti poput Rise and Shine Yoge, ljekovitih meditacija zvukom, Free Running trčanja i ostalih sadržaja.

Vitality Hotel Punta iz klasične kolekcije brenda Lošinj Hotels & Villas, ove je godine na istom izboru osvojio nagradu „Croatia’s Best Wellness Retreat 2021“. U cijelosti utjelovljuje koncept Lošinja kao otoka vitalnosti. Ujedno je prvi certificirani i anti alergijski hotel u Hrvatskoj, dok Vitality zona hotela nudi prirodni wellness u blagoj i ugodnoj klimi otoka Lošinja. Uz prekrasan pogled na kvarnerski zaljev, Hotel Punta nudi i sauna zonu novi te vrhunski fitness centar, širok izbor wellness sadržaja i jedinstveni program plućne rehabilitacije.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr