Croatia Airlines još dostupnija na novim web stranicama

Nove internetske stranice tehnološki i dizajnerski unaprijeđene

Putnicima Croatia Airlinesa od danas su na raspolaganju nove web stranice, koje donose moderan i prozračan dizajn te user-friendly iskustvo pregledavanja sadržaja i aktualnih ponuda nacionalnog avioprijevoznika.

Nova je web stranica responzivna, odnosno prilagodljiva svakoj vrsti uređaja i veličini ekrana s kojeg korisnik pristupa. Time je omogućeno jedinstveno korisničko iskustvo.

Novi sustav online plaćanja

Korporativna web stranica Croatia Airlinesa odsad uključuje i novi sustav online naplate. To korisnicima omogućuje još jednostavnije plaćanje zrakoplovnih karata. Osim na web stranicama, novi sustav naplate dostupan je i putnicima koji karte žele kupiti telefonskim pozivom u Kontakt centar Croatia Airlinesa ili neku od poslovnica tvrtke.

Novi dizajn stranicama daje još veću atraktivnost i bolju preglednost. Usklađen je s online trendovima i u cijelosti ispunjava sve zahtjeve suvremenih tehnologija. Pritom zadržava osnovna obilježja prepoznatljivog kompanijskog identiteta te i dalje naglašava Croatia Airlines kao suvremenu zrakoplovnu tvrtku.

Daljnji razvoj weba

Novosti za korisnike neće nedostajati ni u budućnosti kada će web stranica doživjeti dodatne izmjene, nudeći još bolje funkcionalnosti privatnim i poslovnim korisnicima. Za koje će biti kreiran i novi kanal prodaje, a sve uz maksimalnu zaštitu osobnih podataka i sigurnost online plaćanja.

Nove web stranice sastavni su dio dodatne digitalizacije poslovanja Croatia Airlinesa  u svim poslovnim procesima i segmentima poslovanja tvrtke. Omogućuju daljnje unapređenje prodajnih procesa, veću učinkovitost prodajnog osoblja te još kvalitetniju uslugu putnicima. Bit će podrška stalnom unapređenju rada nacionalnog avioprijevoznika, koji svakodnevno prati zahtjeve putnika i trendove na tržištu te temeljem istih u svoje poslovanje uvodi potrebne promjene.

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Broj tiskanog izdanja

Volite putovati i čitati o putovanjima?

Postanite i vi naš suradnik!

Pošaljite nam vaše fotografije i tekstove e-mailom ili donesite osobno u redakciju.
Najbolje reportaže ćemo objaviti i nagraditi.

Izjava o privatnosti

 Redakcija: 10000 Zagreb, Kosirnikova 17 

Telefon: +385 1 4618898

Radno vrijeme: radnim danom 9-16 sati

PIŠITE NAM

Vaša mišljenja, komentari, kritike i pohvale su nam važne kako bi magazin PLACE2GO postao još bolji. Stoga se veselimo svakom pismu koje primimo od naših čitatelja. Pišite nam na info@place2go.hr